Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χειριστηριο του Xbox φτάνει στα χέρια χρήστη και επιβεβαιωνει το Xbox Series S

*
Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Microsoft θα λανσάρει σύντομα μια πιο φτηνή κονσόλα επόμενης γενιάς, η οποία θα ονομάζεται Xbox Series S. Τα παραπάνω, με βάση φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα The Verge όπου παρουσιάζεται το επόμενης γενιάς Xbox controller λευκού χρώματος, όπου αναφέρεται το Xbox Series S. Μάλιστα, ο χρήστης του Instagram Zak υποστηρίζει ότι αγόρασε σήμερα το εν λόγω χειριστήριο και το The Verge αναφέρει πως επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του.

Το νέο χειριστήριο βρισκόταν σε πώληση σε κατάστημα λιανικής και η συσκευάσία αναφέρει ότι δουλεύει τόσο με το Xbox Series X, όσο και με το Xbox Series S που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα από τη Microsoft.


Φημολογείται ότι το Xbox Series S θα έρθει με 7,5GB usable RAM, GPU με απόδοση περίπου 4 teraflops και την ίδια CPU με το Xbox Series X. Πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι η αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*