Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστες απόκτησαν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του emulator στο PlayStation Classic

*
Το PlayStation Classic λανσαρίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και μέσα σε λίγες ώρες, χρήστες κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του emulator. Το επιπλέον που χρειάζεται είναι ένα πληκτρολόγιο με σύδεση USB. Το συνδέετε στην κονσόλα και ενώ βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι, πατάτε το πλήκτρο ESC. Στην πρώτη οθόνη θα βρείτε τις επιλογές Change CD Image, PCSX Menu και Exit. Επιλέγοντας PCSX Menu, αποκτάτε πρόσβαση στις εξής επιλογές:

Resume game
Save state
Load state
Reset game
Load CD image
Options
Controls
Cheats,
Extra stuff
Credits
Exit


Στα Options υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων του “Frameskip”, που λέγεται ότι προκαλεί αρκετά προβλήματα. Επιπλέον υπάρχουν επιλογές για εμφάνιση των FPS, αλλαγή του region, BIOS/Plugins, αλλαγή του CPU load, SPU channels, απενεργοποίηση του περιορισμού των frames, XA decoding και CD audio. Υπάρχει επίσης ένα τμήμα που αναφέρεται ως “Speed hacks”, με την επισήμανση για βελτίωση της απόδοσης. Όσοι απόκτησαν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του emulator, σημειώνουν ότι αυτό γίνεται με την ευθύνη των χρηστών, καθώς υπάρχει πάντοτε το ρίσκο η κονσόλα να καταστεί μή λειτουργική. Επιπλέον, φαίνεται ότι η όλη διαδικασία προχωράει με πληκτρολόγια της Logitec και της Corsair, με πολλούς να αναφέρουν ότι δεν υποστηρίζονται πολλά άλλα brands που δοκίμασαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*