Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρηματικό δώρο από τη Sony σε συνδρομητές του PlayStation Plus

*
Χρήστες από όλες τις γωνιές του κόσμου αναφέρουν ότι, με αφορμή τα δέκα χρόνια της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus, η Sony πρόσθεσε ένα συγκεκριμένο ποσό, ως δώρο, στον λογαριασμό τους. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να είναι δικαιούχος του δώρου, εκτός από το να έχει ενεργή συνδρομή στην εν λόγω υπηρεσία.

Αν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο θα λάβετε £10, στις ΗΠΑ $10 και στην Ευρώπη €10. Σε περίπτωση που έχετε επιλεγεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο PlayStation 4 που θα σας ενημερώνει για τα χρήματα που έχουν προστεθεί στο πορτοφόλι σας.


Η παραπάνω ενέργεια συμπίπτει με το Summer Sale του PlayStation Store, όπου μπορείτε να βρείτε εξαιρετικούς τίτλους σε πολύ χαμηλές τιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*