Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές: Από €199 το PS4, έκπτωση και στο PS4 Pro

*
Με μία ιδιαίτερα επιθετική κίνηση, η ελληνική ομάδα του PlayStation γιορτάζει στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές 2018 με εκπτώσεις καλύτερες και από αυτές της Black Friday! Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσφέρει τη δυνατότητα σε αρκετούς φίλους να κάνουν δικό τους ένα PS4 ή ένα PS4 Pro αυτές τις μέρες, ρίχνοντας σημαντικά τις τιμές σε όλα -σχεδόν- τα πακέτα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το απλό PS4, οι τιμές ξεκινούν λίγο κάτω από τα €200. Συγκεκριμένα, το απλό PS4 με το σκληρό δίσκο των 500GB και χωρίς κάποιο παιχνίδι μαζί θα πωλείται από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων έναντι μόλις €199! Όσοι επιθυμούν το κάτι παραπάνω, όλα τα μοντέλα απλού PS4 με σκληρό δίσκο 1ΤΒ θα πωλούνται με έκπτωση €100.



Τέλος, για πρώτη φορά βλέπουμε και μια σημαντική έκπτωση στο PS4 Pro, με όλα τα πακέτα να προσφέρονται €100 φθηνότερα. Σημαντική σημείωση πάντως (και επιβεβαιώνεται από όλες τις πηγές μας στο λιανεμπόριο): τα αδιάθετα κομμάτια PS4 Pro στα καταστήματα είναι πολύ λίγα, κάτι που σημαίνει πως αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κάποιο, καλό θα είναι να είστε αύριο το πρωί έξω από κάποιο κατάστημα.

Βρείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*