Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές: Μείωση τιμής για το Xbox One

*
Η Microsoft Hellas συνεχίζει τις πολύ καλές προσφορές που «έτρεξε» για το Xbox One στην Black Friday και όπως φαίνεται θα προσφέρει και πάλι στους gamers τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα Xbox One με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές Xbox One. Συγκεκριμένα, μέσα στις γιορτές θα υπάρξουν δύο προσφορές, μία για κάθε έκδοση της τωρινής κονσόλας. Έτσι λοιπόν:

1) Όλα τα πακέτα Xbox One S με σκληρό δίσκο 1ΤΒ θα πωλούνται από σήμερα (08/12/18) έως και τις 24 Δεκεμβρίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €264,99 (από €314,99) και δώρο θα προσφέρεται το Gears of War 4.


2) Όλα τα πακέτα Xbox One X θα πωλούνται από σήμερα (08/12/18) έως και τις 7 Ιανουαρίου 2019 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €479,99 (από €529,99) και δώρο το Gears of War 4.

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τώρα ένα Xbox One S ή ένα Xbox One X, αυτές οι προσφορές σίγουρα σας ενδιαφέρουν.



Βρείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*