Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικες προσφορές στο Nintendo eShop

*
Στο Nintendo eShop έκαναν την εμφάνιση τους χριστουγεννιάτικες προσφορές για το Nintendo 3DS, το Wii U και το Switch. Μπορεί η εταιρεία να μην συνήθιζε τόσο γενναιόδωρες κινήσεις, όμως αυτή την φορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία deals παιχνιδιών, με εξαίρεση τα first-party games, και ακόμα μεγαλύτερη σε indie τίτλους. Πιο συγκεκριμένα για το Switch, θα βρείτε με μειωμένη τιμή τα Mario + Rabbids Kingdom Battle, Rocket League, Lego City Undercover, Puyo Puyo Tetris, SteamWorld Dig 2, για το 3DS τα Shovel Knight, Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, Project X Zone 2, για το Wii U τα Just Dance 2018, Tekken Tag Tournament 2, SteamWorld Heist και δεκάδες άλλα. Συνολικά υπάρχουν σε προσφορά περίπου 240 τίτλοι και για τις τρείς κονσόλες, οπότε είναι βέβαιο ότι κάτι θα βρείτε που να ταιριάζει στα γούστα και το εύρος της τσέπης σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*