Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χριστουγεννιάτικο πάρτι από την Ubisoft στην Αθήνα

Η Ubisoft διοργανώνει για πρώτη φορά χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Αθήνα και δίνει (σε συνεργασία με την CD Media) την ευκαιρία στους gamers να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου 2016 στο ID 24.7.365 (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο) θα διοργανωθεί ένα Ubisoft Night Party, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν αν συνδυάσουν μουσική, χορό, δραστηριότητες (make up artists, cosplay, break dance) και gaming.



Πέραν των παραπάνω, στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται όλοι οι τελευταίοι τίτλοι της Ubisoft, ενώ για πρώτοι φορά θα υπάρχει και σε playable μορφή το For Honor που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2017. Αν σας ενδιαφέρει να κερδίσετε μια πρόσκληση, δεν έχετε παρά να κάνετε εγγραφή στη διεύθυνση www.ubinight.gr.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*