Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρόνια μακριά τα επόμενα νέα για το The Elder Scrolls VI

*
Όπως φαίνεται, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά, μέχρι να ανακοινωθεί κάτι νεότερο για το The Elder Scrolls VI. Πρόσφατα, ο Pete Hines ρωτήθηκε μέσω Twitter σχετικά με το The Elder Scrolls VI και ο υπεύθυνος marketing της Bethesda ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν νέα το επόμενο διάστημα.

Επιβεβαίωσε ότι θα προηγηθεί η κυκλοφορία του Starfield και εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι θα περάσουν χρόνια πριν υπάρξουν νεότερα για το The Elder Scrolls VI.


Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Ε3 2018 και το μόνο που έχουμε δεί για την ώρα είναι ένα CG trailer. Από τότε σιωπή, μιας και οι ομάδες ανάπτυξης της Bethesda έχουν επικεντρωθεί στο Fallout 76, το Wolfenstein Young Blood και το Doom Eternal.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*