Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χτίστε ένα κόσμο από τραπουλόχαρτα μέσα από το Where Cards Fall (trailer)

Η Snowman ανακοίνωσε τον νέο τίτλο της The Game Band, Where Cards Fall ένα puzzle game που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC στις αρχές της νέας χρονιάς. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, ο δημιουργός του παιχνιδιού αλλά και του studio, Sam Rosenthal το Where Cards Fall θα μας μεταφέρει σε ένα ταξίδι με πρωταγωνιστή την ζωή. Οι παίκτες κατά την διάρκεια του gameplay θα επιλέγουν ορισμένες τράπουλες που θα πρέπει με αυτές να χτίσουν σπίτια αλλά και μονοπάτια που θα βοηθήσουν τον πρωταγωνιστή να ζήσει ορισμένες στιγμές από το παρελθόν του. 

Το Where Cards Fall υπόσχεται ένα κόσμο με ενδιαφέροντα puzzles, όμορφη ατμόσφαιρα και μουσική, φυσικά για μια εκτενέστερη ματιά μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*