Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς microtransactions το FIFA Volta

*
Μία από τις κυριότερες προσθήκες στο FIFA 20 είναι το FIFA Volta, όπου θα υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διαμόρφωση κάθε αθλητή. Παρόλα αυτά, τουλάχιστο κατά το λανσάρισμα δεν θα υπάρχουν microtransactions, κάτι που ξεφεύγει από τις πάγιες τακτικές της EA.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Jeff Antwi, παραγωγός της σειράς, "Δεν σχεδιάζουμε να έχουμε microtransactions κατά το λανσάρισμα. Για την ώρα οτιδήποτε κερδίζεται, το κερδίζετε μέσω in-game challenges". Μπορείτε να ξεκλειδώσετε cosmetic items εφόσον εκπληρώσετε συγκεκριμένους στόχους ή χρησιμοποιώντας Volta Coins που αποκτάτε όταν ολοκληρώνετε αγώνες. Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα, τόσο υψηλότερες οι ανταμοιβές.


Τέλος το FIFA Volta θα έχει seasonal content κάτι που σημαίνει οτι σε περίπου μηνιαία βάση, θα αλλάζουν τα cosmetics και οι δοκιμασίες και προ το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε season pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*