Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί το Pokémon GO Fest 2020

*
Το Pokémon GO Fest 2020 ναι μεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά οι περιστάσεις επιβάλλουν τη διεξαγωγή του σε ψηφιακή μορφή. Όπως ανακοίνωσε η Niantic Labs, το event θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουλίου 2020 και παίκτες θα μπορούν να μετέχουν, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορέσουν να δώσουν το "παρών" και στις δύο ημέρες.

“Παρόλο που δεν θα υπάρξει η παραδοσιακή συγκέντρωση των fans του Pokémon GO, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μοναδική για τους Trainers εμπειρία του Pokémon GO Fest. Όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα διήμερο γεμάτο δώρα, αναμετρήσεις ανάμεσα σε Pokémon και Special Research, αλλά θα υπάρχουν και ενδιαφέροντες τρόποι να επικοινωνήσετε με άλλους Trainers και επιπλέον εκπλήξεις που θα διαρκέσουν όλο τι καλοκαίρι", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Niantic Labs.


Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το Pokémon GO Fest 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*