Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηφιακό και το GDC 2021, ξεχάστε τους επισκέπτες

*
Με την κατάσταση της πανδημίας να μην έχει δώσει ακόμη δείγματα του πότε θα σταματήσει να μας απασχολεί, οι διοργανωτές του GDC 2021 ανακοίνωσαν πως ούτε φέτος θα υπάρχουν επισκέπτες. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τη φετινή χρονιά σε μια υβριδική μορφή, ωστόσο μετά από σκέψεις, οι υπεύθυνοι κατέληξαν σε ένα ψηφιακό event που θα λάβει χώρα από τις 19 έως και τις 23 Ιουλίου. Το GDC θα διοργανώσει ακόμη ένα σχετικό Showcase από τις 15 έως και τις 19 Μαρτίου, που θα είναι δωρεάν για οποιονδήποτε, ψηφιακά και με πάρα πολλούς ομιλητές και developers. Στις 4 και 5 Μαρτίου θα υπάρχουν ακόμη Masterclasses, με τις τιμές των σχετικών πακέτων να έχουν ήδη ανακοινωθεί. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι το GDC 2022 θα διεξαχθεί κανονικά και με κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*