Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως standalone τίτλος θα κυκλοφορήσει το Red Dead Online

*
Η Rockstar Games ανακοίνωε ότι το Red Dead Online θα κυκλοφορήσει ως standalone τίτλος την 1η Δεκεμβρίου 2020, με τιμή γνωριμίας €4,99. Από 21 Φεβρουαρίου, το κόστος του θα ανέβει στα €19,99. Θα μπορέσετε να το αποκτήσετε αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 μέσω του PlayStation Store, Xbox One μέσω του Microsoft Store και PC (Steam, Epic Games Store και Rockstar Games Launcher). Ως τώρα, πρόσβαση στο παιχνίδι είχαν μόνο οι κάτοχοι του Red Dead Redemption 2.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να δημιουργήσετε τη δική σας συμμορία και να γίνετε ο φόβος και ο τρόμος της άγριας δύσης. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά Specialist Roles, Bounty Hunter, Naturalist, Trader, Collector ενώ μπορείτε ακόμα και να λειτουργείτε το δικό σας παράνομο Moonshine distillery. Βοηθήστε τη χήρα Jessica LeClerk και τον βοηθό της Horley να εκδικηθούν εκείνουν που σκότωσαν τον σύζυγό της στο A Land of Opportunities, μια σειρά από story-based cooperative missions για δύο έως και τέσσερεις παίκτες.


Επίσης, υπάρχουν μία σειρά από άλλα game modes, όπως τα Showdown Modes και τα Free Roam Missions που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσω backwards compatibility θα αποκτήσουν πρόσβαση οι κάτοχοι PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Το μέγεθος του download θα είναι 123 GB, με την επιλογή να ξεκλειδώσετε το Red Dead Redemption 2: Story Mode, που πωλείται ξεχωριστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*