Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Spirit of 1029” teaser website από την Oddworld Inhabitants

Η Oddworld Inhabitants δημοσίευσε ένα νέο teaser website και Twitter account με τίτλο “Spirit of 1029”. Στην εν λόγω ιστοσελίδα εμφανίζεται ένα μακροσκελές μήνυμα, ενώ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το πρώτο tweet αναφέρει: “There’s a storm coming. Join us”. Λαμβάνοντας υπόψη τα δύο αυτά στοιχεία, το teaser πιθανόν να σχετίζεται με το Oddworld: Soulstorm game που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017. Στο μήνυμα αναφέρεται και η λέξη “RF1029”, που πιθανότατα σημαίνει "RuptureFarms”, ενώ η λέξη “storm” υπάρχει τόσο στο teaser website όσο και στο tweet και μάλλον αναφέρεται στο “Soulstorm”, δηλαδή στον τίτλο του επερχόμενου game. Η λογική λέει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις. Αναμένουμε λοιπόν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*