Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Survive on Mars” gameplay trailer για το The Technomancer

Οι Focus Home Interactive και Spiders Studio δημοσίευσαν ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο Τhe Technomancer που ονομάζεται “Survive on Mars”. Το βίντεο έχει διάρκεια 6 λεπτά και μέσα από αυτό μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το άκρως αφιλόξενο περιβάλλον του πλανήτη Άρη. Σύμφωνα με την Focus Home Interactive, η χρήση stealth ή μια διπλωματική προσέγγιση μπορεί να βοηθήσουν τους παίκτες να ξεφύγουν από μια επικίνδυνη κατάσταση, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις η μάχη, και η χρήση των καταστροφικών δυνάμεων του Technomancer είναι μονόδρομος. Δείτε το εν λόγω υλικό στη συνέχεια, ενώ υπενθυμίζεται ότι το Τhe Technomancer θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*