Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameUp: Η Νέα Γενιά στην αγορά του 2021

*
Στο νέο GameUp podcast, o Ηλίας Παππάς φιλοξενεί τον Παύλο Παπαπαύλου για ένα «καυτό» ρεπορτάζ από την ελληνική (και όχι μόνο) αγορά των videogames.

Χαίρετε χαίρετε,


Στο νέο GameUp φιλοξενώ τον Παύλο Παπαπαύλου για μία πλέον καθιερωμένη κουβέντα με θέμα την ελληνική αγορά, τόσο γύρω από το software όσο και γύρω από το hardware. Ο Παύλος μας φέρνει ρεπορτάζ για τη διαθεσιμότητα των νέων μηχανημάτων, πότε θα έρθουν νέες παρτίδες στα καταστήματα αλλά και τη γενική αίσθηση από τη λιανική.



Μαζί του συζητώ επίσης το θέμα των Scalpers του PS5 και την ως τώρα πορεία των τριών μεγάλων σε παγκόσμιο επίπεδο, κοιτώντας τόσο τις πωλήσεις όσο και τη στρατηγική τους. Τέλος, μιλάμε για την ακύρωση της Ε3 αλλά και τη σημασία που έχει ακόμα για τη βιομηχανία μας.

Όπως πάντα, το GameUp σας φέρνει συζήτηση και ανάλυση για videogames που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού, οπότε αν σας ικανοποιεί διαδώστε το και γίνετε συνδρομητές. Επίσης, για να προτείνετε θέματα , να κάνετε ερωτήσεις για να απαντηθούν στο podcast ή για όποιες παρατηρήσεις, μη διστάσετε να στείλετε mail στο oryheio.crunch@gmail.com.

Να είστε καλά και μη ξεχνάτε: μην επιλέγετε την ενημέρωσή σας από τα social media.



Βρείτε το GameUp σε Apple Podcasts και Spotify
GameUp (Apple)
GameUp (Spotify) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*