Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameUp: To παρελθόν, το παρόν και το… retro

*
Στο νέο GameUp ο Ηλίας Παππάς φιλοξενεί τον γνωστό λάτρη των ρέτρο ‘Ektelion’ για μια συναρπαστική κουβέντα γύρω από το παρελθόν και την ιστορική σημασία των videogames.

Χαίρετε, χαίρετε.


Στο νέο επεισόδιο του GameUp έχω καλεσμένο τον Κώστα Κωνσταντίνου, τον γνωστό Ektelion, που παράγει μερικά από τα καλύτερα ρέτρο reviews στο YouTube. Μαζί του κάνω μια σημαντική κουβέντα για την πορεία του ρέτρο αλλά και την ανάγκη των remakes και remasters, για το πόσο η βιομηχανία χρειάζεται την ιστορία της για να πάει μπροστά αλλά και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε ώστε να μη τη βεβηλώσουμε. Παράλληλα μιλάμε για το θέμα της δυσκολίας, τι κάνει έναν τίτλο ρέτρο και πώς οι εταιρείες εμπορεύονται τη δύναμη της νοσταλγίας.



Να είστε όλοι καλά.



Αν θέλετε να μας στηρίξτε αφήστε μια αξιολόγηση στο podcast και γίνετε συνδρομητές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σπόνσορά μας, Sky Telecom.

GameUp (Apple)
GameUp (Spotify)

Σημείωση α: το εν λόγω podcast ηχογραφήθηκε πριν το λανσάρισμα της νέας γενιάς, οπότε μόλις τώρα κατάφερε να υπάρξει χρόνος για να το σηκώσω.

Σημείωση β: Δυστυχώς υπάρχουν κάποια χτυπήματα στο μικρόφωνο του Κωνσταντίνου που δεν ακούστηκαν την ώρα της ηχογράφησης και ήταν αδύνατο να αφαιρεθούν κατά το edit. Θεώρησα όμως ότι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ποντκαστ για να μη το σηκώσω. Συγνώμη, λοιπόν, προκαταβολικά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*