Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameUp: Virtual Cities - Οι πόλεις στα videogames

*
Στο νέο επεισόδιο του GameUp podcast έχω έναν πραγματικά ξεχωριστό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο. Ο Κωνσταντίνος κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το πρώτο βιβλίο παγκοσμίως που ασχολείται με την ανάλυση και ανάδειξη των πιο σημαντικών πόλεων στα videogames. Με εξαιρετική γραφή και εκπληκτικό art, o Κωνσταντίνος τιθασεύει την επιστήμη του σε ένα πραγματικά μοναδικό βιβλίο και μαζί κάνουμε μια «ιστορική» κουβέντα για την εξέλιξη και το σχεδιασμό των πόλεων και πώς έχουν αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που παίζουμε videogames.



To ταξίδι που κάνουμε, μεταξύ άλλων, μας πηγαίνει από το Woodtick του Monkey Island 2 στη City του Thief, αλλά και από το Andor Londo του Dark Souls και τη Midgar του Final Fantasy VII μέχρι το Novigrad του Witcher 3, τo Dunwall του Dishonored, το Kamurocho του Yakuza αλλά και τη Metro City του… Final Fight.



Όπως πάντα, στηρίξτε και διαδώστε το GameUp και το 'Ορυχείο' όπου και όπως μπορείτε, εφόσον βέβαια βρίσκετε το περιεχόμενό τους ικανοποιητικό.

Τέλος, επισκεφτείτε το προσωπικό site του Κωνσταντίνου για ό,τι πληροφορίες θέλετε αλλά και για να βρείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παραγγείλετε το Virtual Cities.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σπόνσορά μας, Sky Telecom.

Βρείτε το GameUp σε Apple Podcasts και Spotify
GameUp (Apple)
GameUp (Spotify) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spinnet
    • Βρήκα επιτέλους το χρόνο να δώσω τη δέουσα προσοχή σε αυτό το εκπληκτικό επεισόδιο! Πραγματικά μπράβο (και πάλι μπράβο!) για το αποτέλεσμα παιδιά. Και τρεις ώρες να ήταν η κουβέντα, δε θα με πείραζε καθόλου! Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ιδία (και η υλοποίηση απ'ότι καταλαβαίνω) του βιβλίου, θα φροντίσω να προμηθευτώ ένα φυσικό αντίτυπο.

*