Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Social Gamer: H αναμέτρηση με τον Covid-19

*
Σε αυτό το έκτακτο επεισόδιο του Social Gamer, ο Ηλίας Παππάς και ο Γιάννης Γορανίτης του Inside Story αναμετρούνται με τον Covid-19.

H πραγματικότητα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό είναι μία από αυτές τις παρατεταμένες στιγμές που έχει ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: την ενότητα όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται αυτόματα, εύκολα και με συνοχή. Πολιτικά λάθη, ανθρώπινη αμέλεια, κοινωνική και ηθική αντιπαράθεση καθώς και οικονομική ανασφάλεια και κατάρρευση είναι, δίχως άλλο, ορισμένα από τα βασικά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε την παραπληροφόρηση και την πόλωση, στοιχεία που γιγαντώνονται λόγω της ψηφιακής εποχής που ζούμε.


Για όλα τα παραπάνω αποφάσισα να ηχογραφήσω ένα εμβόλιμο επεισόδιο του Social Gamer, με σκοπό να προσφέρω σε όσους επισκέπτονται το enternity.gr -και όχι μόνο- πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ανάλυση, έρευνα και πληροφορία αναφορικά με το μεγάλο μας πρόβλημα. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι και η κοινότητά μας έχει να δώσει κάτι σημαντικό σε όλο αυτό το βασανιστικό παζλ.



Έτσι, ακολουθώντας την ταυτότητα του Ορυχείου για εμπεριστατωμένη έρευνα και ανάλυση, προσκάλεσα σε αυτή την κουβέντα τον Γιάννη Γορανίτη, έναν από τους πιο έγκριτους ρεπόρτερ στο Inside Story και συγγραφέα του εξαιρετικού βιβλίου διηγημάτων «24», με σκοπό να ρίξουμε φως σε όλα όσα ισχύουν για τον Covid-19. Ο Γιάννης παρακολουθεί τα κοινωνικά, επιστημονικά και πολιτικά δρώμενα, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, και μας βοηθάει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους με συγκεκριμένα στοιχεία και δίχως τρομολαγνεία.

Και ναι, το καταφέρνουμε δίχως να εξευτελίζουμε ή να βρίζουμε τους συμπολίτες μας, όπως είναι η τραγική και κλασική μόδα στο διαδίκτυο.

Όπως πάντα -τώρα περισσότερο από ποτέ- στηρίξτε, διαδώστε και γίνετε συνδρομητές στα podcast του Ορυχείου.

GameUp (Apple)
GameUp (Spotify)

Social Gamer (Apple)
Social Gamer (Spotify)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*