Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την κυκλοφορία των Romancing SaGa 3 και SaGa Scarlet Grace: Ambitions (trailer)

Η Square Enix δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο επερχόμενων τίτλων της σειράς SaGa. Η αρχή γίνεται με το Romancing SaGa 3. Το συγκεκριμένο HD remaster θα λανσαριστεί για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, PC, Android και iOS στις 11 Νοεμβρίου 2019. Θα ακολουθήσει, στις 3 Δεκεμβρίου 2019 το SaGa Scarlet Grace: Ambitions. Αυτό θα μπορέσετε να το αποκτήσετε για Nintendo Switch, PlayStation 4, PC, Android και iOS. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικα σε ψηφιακή μορφή.

Να σημειωθεί πως το Romancing SaGa 3 δεν είναι απλά ένα HD remaster. Η εν λόγω έκδοση έχει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως επιπλέον storylines, ένα Phantom Maze dungeon και επιλογή New Game Plus. Από την άλλη, η βελτιωμένη έκδοση του SaGa Scarlet Grace: Ambitions έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και character voiceovers. Επιπλέον θα περιλαμβάνει δυο νέους, αποκλειστικούς χαρακτήρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*