Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NBA 2K15

Η παρουσίαση του NBA 2K στην Gamescom δεν κρύβει πάντα «τρελές» αποκαλύψεις. Η 2K Sports προσφέρει πάντα στους επισκέπτες της γερμανικής έκθεσης τη δυνατότητα να βλέπουν από κοντά το νέο μέρος της σειράς, ωστόσο μόνο μέσω ενός pre-recorded video που δεν δίνει και αρκετές πληροφορίες. Με τεράστιο ποσοστό των παικτών του NBA να βρίσκονται με τον πλέον αληθοφανή τρόπο περασμένοι στο παιχνίδι και πάνω από 5.000 extra animations να έχουν χρησιμοποιηθεί, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αποτέλεσμα που πλησιάζει την πραγματικότητα.



Οι εκπρόσωπο της Visual Concepts μίλησαν για τις βελτιώσεις που θα δουν οι παίκτες σε επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης. Οι αθλητές που δεν ελέγχει ο παίκτης κινούνται πλέον πιο ρεαλιστικά στο χώρο, ενώ συνολικά η απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο είναι καλύτερη. Η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ακόμη πως και ο μηχανισμός του shooting έχει αλλάξει με τρόπο να επιβραβεύει τον παίκτη που γνωρίζει πώς να τον χειριστεί και όχι απλά αυτόν που προσπαθεί μονίμως να επιχειρήσει σουτ με τον αθλητή που έχει τα υψηλότερα ποσοστά. Τον αρχάριο παίκτη θα βοηθήσει και μια προεραιτική μπάρα που δείχνει πότε είναι το κατάλληλο timing για το σουτ. Στα του gameplay, βελτιώσεις έχουμε και στο transition defending.



Η σημαντικότερη αλλαγή από όσες παρουσιάστηκαν ακούει στο όνομα MyLeague, όπου και ο παίκτης έχει στη διάθεσή του μια τεράστια γκάμα επιλογών που μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια του mode. Ακόμη, το Create-a-Player mode αξιοποιεί το Kinect για να σκανάρει ένα πρόσωπο και να το περάσει στον τίτλο. Στα γήπεδα επιστρέφουν ακόμη οι μασκότ και οι cheerleaders, που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό ρόλο, αλλά εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο τον οπτικό τομέα, που στις new-gen εκδόσεις φαίνεται πως θα… δίνει ρεσιτάλ. Όσον αφορά στις εκδόσεις που αναμένονται, οι κάτοχοι PC φέτος θα μείνουν ικανοποιημένοι, μιας και η εταιρεία θα προσφέρει στο εν λόγω format ό,τι καλύτερο έχει να δώσει.



Σημαντικές βελτιώσεις έρχονται στην Euroleague, η οποία υποδέχεται κι άλλες 11 ομάδες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στις 25. Όπως μας τονίστηκε μετά την παρουσίαση, τα ρόστερ των ευρωπαϊκών ομάδων θα ανανεώνονται, διορθώνοντας το περσινό σημαντικό λάθος των εμπλεκόμενων πλευρών. Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό νέο μας. Το NBA 2K15 αναμένεται στις 10 Οκτωβρίου σε εκδόσεις για PC, PS3, Xbox 360, PS4 και Xbox One.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Visual Concepts

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    2K Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • NBA 2K15
    • 3+ pegi 3+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (49)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.2k.com/games/nba-2k15 FOLLOWERS 21 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*