Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shovel Knight Showdown Hands On Preview

*
Μαζί με την ολοκλήρωση του Shovel Knight: Treasure Trove που αναμένεται με το τέταρτο campaign King of Cards το Δεκέμβριο, η Yacht Club Games ρίχνει στο τραπέζι κι ένα έξτρα multiplayer fighting game για να τα κοντραριστούμε και μεταξύ μας, το Shovel Knight Showdown. Το Showdown θα μας αφήσει να παίξουμε ως -σχεδόν- όλοι οι χαρακτήρες του franchise και να παλέψουμε με φίλους μας για να μαζέψουμε τα περισσότερα διαμάντια. Στην Gamescom 2019 καθίσαμε με ανθρώπους της Yacht Club, παίξαμε μερικά ματσάκια, διαπιστώσαμε από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι δεν είχαν σκοπό να αποδείξουν πόσο ανταγωνιστικοί είναι και το γέλιο και η υστερία που ακολούθησαν ήταν αυθόρμητα.



Το ξύλο έπεσε σε μια πίστα που έμοιαζε με το εσωτερικό ενός πλοίου που βυθίζεται, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα λεηλατημένο ξύλινο φρούριο που πλημμύρισε. Το βέβαιο είναι πως ταιριάζει στο στιλ του παιχνιδιού και φαίνεται πως όλες του οι πίστες θα είναι φυσική προέκταση όλων των επιπέδων της σειράς, αλλά αυτό είναι θέμα για ανάλυση σε κάποια άλλη στιγμή. Το mode που παίξαμε απαιτούσε τη συλλογή των περισσότερων gems από τους άλλους παίκτες. Κάθε φορά που κάποιος χάνει, είτε επειδή δέχτηκε 4 χτυπήματα, είτε επειδή έπεσε στο κενό, ένα διαμάντι από αυτά που μάζεψε μέχρι εκείνη τη στιγμή χάνεται από την ιδιοκτησία του και ανήκει σε όποιον προλάβει να το πιάσει. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται περισσότερα gems, αλλά και αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον των αντιπάλων μας.



Κάθε χαρακτήρας, όπως είναι φυσιολογικό, έχει τις δικές του κινήσεις, οι οποίες θα θυμίσουν διάφορες στιγμές σε όσους έχουν ακολουθήσει το παιχνίδι από την αρχή. Με τους χαρακτήρες που παίξαμε δεν διαπιστώσαμε μεγάλες διαφορές ως προς τη δύναμή τους, κανείς δεν υπερείχε του άλλου σε κλίμακα που να γίνεται αντιληπτή, οπότε θα παίξει μεγάλο ρόλο το ποιος χαρακτήρας αρμόζει περισσότερο στο στιλ του παίκτη. Φυσικά, ο καθένας έχει τη δική του… υπερδύναμη, που τις περισσότερες φορές πρέπει να χρησιμοποιηθεί και με το κατάλληλο timing για τις μέγιστες συνέπειες.



Το Shovel Knight Showdown φαίνεται απλό, στο σύνολό του δείχνει να είναι απλά ένα mode μέσα στον πυρήνα της σειράς, αλλά αυτή η απλότητα είναι που το κάνει και απολαυστικό. Οι δυνατότητές του ως party game είναι πολλές και σίγουρα θα ψυχαγωγήσει την παρέα που θα καθίσει να εξαντλήσει τις δυνάμεις κάθε παίκτη, σε κάθε πίστα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν να προσφέρουν και τα υπόλοιπα modes. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να ολοκληρώσει το πακέτο του Shovel Knight με έναν απολύτως διασκεδαστικό τρόπο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*