Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands Hands On Preview

*
H σειρά τίτλων Tom Clancy’s Ghost Recon είναι από τις αγαπημένες του γράφοντα, ο οποίος θυμάται ακόμη την περίοδο λανσαρίσματος του Xbox 360 και τα παιχνίδια της που κυκλοφόρησαν τότε. Η αλήθεια είναι πως η Ubisoft είχε παρατήσει το εν λόγω franchise για καιρό, ωστόσο αποφάσισε να επανέλθει και εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποκαλύψει την κυκλοφορία του Ghost Recon: Wildlands. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου του 2017 και κατά τη διάρκεια της Ε3 2016 είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια hands on δοκιμή σε ένα demo co-op 4 ατόμων.



Η αποστολή που είχαμε να ολοκληρώσουμε μας ταξίδεψε στη Νότια Αμερική, όπου και έπρεπε σε πρώτη φάση να αιχμαλωτίσουμε ένα βασικό εχθρό και στη συνέχεια να τον ανακρίνουμε. Αφού φτάσαμε στη βάση που κρυβόταν και κατόπιν των φωνητικών εντολών που είχαμε από την αρχηγό της ομάδας μας, εξοντώσαμε όλα τα πρωτοπαλίκαρά του και στη συνέχεια τον απομονώσαμε και τον πιάσαμε. Κάθε μονάδα έχει τα δικά της όπλα και χαρακτηριστικά, οπότε -όπως καταλαβαίνετε- είναι συνετό να επιλέξετε στρατιώτη που ταιριάζει στο στιλ που σας αρέσει. Ξεκινώντας, είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα κιάλια μας για να κάνουμε αναγνώριση στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ είχαμε στην κατοχή μας και ένα drone που πετούσε σε ύψος πάνω από το στόχο μας και μας ενημέρωνε που βρίσκεται κάθε εχθρική μονάδα. Ο χάρτης του τίτλου δείχνει τεράστιος και είναι χωρισμένος σε περιοχές που ελέγχουν διάφοροι αρχηγοί του καρτέλ.



Πέραν των κλασικών μηχανισμών shooting που έχουμε δει σε…άπειρα παιχνίδια (της σειράς και μη), ο παίκτης μπορεί να καλυφθεί πίσω από διάφορα αντικείμενα και να χρησιμοποιήσει και βόμβες ή melee επιθέσεις. Το παιχνίδι δείχνει να λατρεύει το χαμό, προκαλώντας σχετικά εύκολα εκρήξεις και προσφέροντας ελάχιστο challenge, σε όποιον αναζητά κάτι πιο «ψαγμένο». Είναι εμφανές ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει εστιάσει στη διασκέδαση περισσότερο απ’ όσο στην ουσία, σε σημείο που καταφέραμε να μπούμε σε εχθρικό camp σχεδόν αφύλαχτοι και να μην πας πλησιάσει ούτε σφαίρα.



Το Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands δείχνει να βαδίζει στα σίγουρα και να επιδιώκει την ομαδική δράση και τη διασκέδαση. Δεν πάει τη σειρά ένα βήμα μπροστά, ενώ και σε τεχνικό επίπεδο (παρόλο που δοκιμάσαμε τον τίτλο σε PC), δεν μπορούμε να πούμε ότι… ενθουσιαστήκαμε ακριβώς με το επίπεδο λεπτομέρειας. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν είναι μακριά, ωστόσο ευελπιστούμε ότι μέχρι το τελικό στάδιο θα δούμε κάτι σαφώς καλύτερο από το E3 build.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jimjordan
    • Πολύ απλά Open World Rainbow Six meets Just Cause. Έτσι το βλέπω.
      Πάντως δεν μου αρέσει που το κάνουν τόσο hype το game, γιατί δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι τρομερό.

    • aytias
    • Ενα θελω να μαθω.Θα εχει co-op campaign???Γιατι ετσι ελεγαν και για το future soldier και τελικα αποδειχτηκε μεγα ψεμα, πραγμα ανεξηγητο για τετοιου ειδους παιχνιδι.

*