Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Evil West ελληνικό Hands On

*
Το Evil West είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ένας τίτλος που σίγουρα έχει εμπνευστεί από το God of War του 2018. Η κοντική κάμερα, οι μάχες σώμα με σώμα, τα χρήματα που μαζεύει και τα σεντούκια που ανοίγει ο πρωταγωνιστής σίγουρα θυμίζουν το God of War. Αλλά από εκεί και πέρα είναι αρκετά απλούστερο. Εντελώς γραμμικό, χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο και μικρότερο σε διάρκεια. Αλλά παρόλα αυτά, είναι διασκεδαστικό προσφέροντας έντονες μάχες με ένα σύστημα που αν το μάθεις μπορείς να κάνεις εντυπωσιακά πράγματα στην οθόνη. Το Evil West κυκλοφορεί για κονσόλες προηγούμενης (PS4/XBOX One) και νέας γενιάς (PS5/XBOX Series) αλλά και υπολογιστές. Εμείς το παίξαμε στον υπολογιστή με το παιχνίδι που βασίζεται στην Unreal Engine 4 να είναι αρκετά ελαφρύ όσον αφορά στις απαιτήσεις του. Στο desktop της δοκιμής μας, με RTX3080 (10GB) παίζει άνετα σε 4K με πάνω από 100fps και Epic settings γραφικών χωρίς να χρειάζεται καν να ενεργοποιήσουμε DLSS (υποστηρίζεται και FSR). Σε αυτά τα settings αλλά με καρφωμένο το frame rate στα 60fps παίξαμε το παιχνίδι και μπορείτε να δείτε τι είναι το Evil West στο παρακάτω Hands On βίντεο.



Επιπλέον, δοκιμάσαμε το Evil West και στο Steam Deck. Παρόλο που το παιχνίδι δεν ήταν (τις μέρες πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού) verified από τη Valve, ωστόσο παίζει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα παίζει πολύ καλά. Μπορεί κανείς να παίξει στη Native ανάλυση της κονσόλας με Low settings έχοντας σταθερά 60fps. Με Medium Settings παίζει με 60fps αλλά δε τα κρατάει σταθερά, ωστόσο με ενεργοποιώντας το FSR μπορεί να παίξει σαφώς καλύτερα. Ωστόσο, μπορεί κανείς να παίξει με Medium βάζοντας το frame rate στα 40fps ενώ με 30fps παίζει άνετα με high Settings. Δείτε το παιχνίδι στο Steam Deck σε διάφορα settings στο παρακάτω βίντεο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Flying Wild Hog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Focus Home Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*