Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luigi's Mansion 2 HD Hands On Preview

*
Είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο Luigi's Mansion 2 HD και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Μπορεί να είναι απίστευτα φοβητσιάρης, όμως ο Luigi έχει εξελιχθεί σε ελίτ κυνηγό φαντασμάτων, με κατορθώματα που θα ζήλευαν ακόμα και οι Ghostbusters που γνωστού κινηματογραφικού σύμπαντος. Μετά το Luigi’s Mansion που κυκλοφόρησε το 2001 για το GameCube, ήρθε η σειρά του Luigi’s Mansion 2 το 2013 και για ευνόητους λόγους δεν κυκλοφόρησε στο Wii U αλλά στο Nintendo 3DS που τότε ήταν στις δόξες του. Από τότε έχουν περάσει 11 χρόνια και ο τίτλος αναμένεται στο Nintendo Switch σε λίγες ημέρες, εμφανώς ανανεωμένος σε σχέση με την original κυκλοφορία.




Ο King Boo είναι δυνατό να παγιδευτεί, αλλά όχι για πολύ. Μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού δραπετεύει από τον πίνακα που είχε εγκλωβιστεί και συνεχίζοντας τα σκοτεινά του σχέδια, διαλύει κυριολεκτικά το Dark Moon, ένα μεγάλο κρυστάλλινο αντικείμενο που ηρεμεί τα φαντάσματα τα οποία κατοικούν στο Evershade Valley. Μετά από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, η συμπεριφορά των φαντασμάτων αλλάζει δραματικά. Γίνονται απολύτως εχθρικά, βρίσκονται εκτός ελέγχου. Έτσι, ο Professor Gadd, που έχει βρει στέγη σε ένα καταφύγιο μετά την ομίχλη που κάλυψε την Evershade Valley, θα ζητήσει για ακόμα φορά τη βοήθεια του Luigi. Αυτό που του ζητάει μπορεί να είναι φαινομενικά απλό, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή που καλείται να αναλάβει ο ήρωας με την πράσινη στολή. Πρέπει να συγκεντρώσει τα κομμάτια που έχουν διασκορπιστεί σε πέντε επαύλεις του Evershade Valley, αντιμετωπίζοντας δεκάδες επικίνδυνα και πονηρά φαντάσματα και να απαλλάξει την περιοχή από την απόκοσμη ομίχλη. Σε περίπτωση που αποτύχει, τα φαντάσματα θα διαφύγουν και θα επεκτείνουν τον όλεθρο.



Τα βασικά εργαλεία του Luigi είναι ένας φακός για να εξερευνά σκοτεινά μέρη και να «τυφλώνει» τα φαντάσματα, η πανίσχυρη σκούπα Poltergust 5000, μια αναβαθμισμένη έκδοση της Poltergust 3000. το Dual Scream, μια συσκευή που μοιάζει με το DS την οποία θα χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί για τον καθηγητή και το Dark-Light Device, ένα ειδικό εξάρτημα που προσαρμόζεται στον φακό και χρησιμεύει για την ανακάλυψη κρυμμένων αντικειμένων.



Από την πρώτη κιόλας στιγμή, είτε στην οθόνη της κονσόλας, είτε στην τηλεόραση, είναι φανερή η αναβάθμιση του οπτικού τομέα. Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει προσθέσει νέα αντικείμενα ή πλάσματα στο όλο σκηνικό, απλά το έχει «γυαλίσει» ας μας επιτραπεί η έκφραση για να είναι πιο ελκυστικό προς τις νεότερες γενιές των  gamers. Από την άλλη, αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία να απολαύσει κανείς το παιχνίδι με gamepad ή τέλος πάντων με μια μέθοδο χειρισμού διαφορετική από εκείνη του 3DS, στοιχείο που προσθέτει πόντους στη συνολική εμπειρία.



Προς το παρόν δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα για το Luigi’s Mansion 2 HD και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες ημέρες με το πλήρες review.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*