Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mario vs Donkey Kong Hands On Preview

*
Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως αυτή του Mario vs. Donkey Kong, που ο κωδικός έρχεται πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, οπότε υπάρχει όλος ο χρόνος να ασχοληθούμε και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη κάλυψη, τόσο με preview, όσο εννοείται και με review. Ιδανικές συνθήκες λοιπόν για όλους, αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τη φλυαρία μας (όχι πάντα περιττή) για να προχωρήσουμε στην ουσία.



Έχουμε συνηθίσει ο μεγάλος ταραχοποιός να είναι ο Bowser, υπάρχουν όμως και άλλοι που θέλουν να κλέψουν ένα κομμάτι από τη δόξα και τη φήμη του. Εκεί που έχει αράξει με τις αγαπημένες του μπανάνες και βλέπει τηλεόραση, ο Donkey Kong πέφτει σε μια διαφήμιση με παιχνίδια πιστά αντίγραφα του Mario. Αμέσως το μάτι του γυρίζει, θέλει να τα κάνει όλα δικά του και παίρνει το δρόμο για το εργοστάσιο που κατασκευάζονται. Εκεί βρίσκει μόνο μια ομάδα από Toads, που όταν τον βλέπουν πανικοβάλλονται, εξαφανίζονται και του αφήνουν όλο τον χώρο για να γεμίσει τον σάκο του. Φεύγοντας, για "κακή" του τύχη πέφτει πάνω στον Mario. Ο Donkey Kong ρίχνει στον υδραυλικό μια υποτιμητική ματιά και εξαφανίζεται έχοντας τον σάκο με τα παιχνίδια Mario στην πλάτη. Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβετε τι θα ακολουθήσει. O υδραυλικός με τα μπλε και τα κόκκινα ρούχα, απλά θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν στη βάση τους τα "πιστά του αντίγραφα".



Δεν πρόκειται για συνηθισμένη περιπέτεια, αλλά για μια από εκείνες που ο παίκτης καλείται να χρησιμοποιήσει το μυαλό του. Τα παιχνίδια είναι διασκορπισμένα σε θεματικούς κόσμους που είναι χωρισμένοι σε επίπεδα και για να τα ανακτήσει, ο Mario είναι υποχρεωμένος να τα βάλει με πλάσματα που ως τότε μπορεί και να μην υπήρχαν καν στη φαντασία του, να περάσει θανατηφόρα εμπόδια και να αποφύγει το κυνήγι από τον μεγαλύτερο εχθρό του, που δεν είναι άλλος από τον χρόνο. Αυτή η πίεση θα δημιουργήσει την απαίτηση για ακόμα πιο γρήγορη σκέψη και λήψη αποφάσεων, με την απόλυτη ικανοποίηση να έρχεται όταν η πίστα ολοκληρώνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κυριολεκτικά Buzzer Beater. Σύμμαχοί του Mario θα είναι οι ικανότητές του, που όσο περνάει η ώρα αποκτούν μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά και διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως σφυριά, τενεκέδες, φρούτα κλπ, που θα θέσουν άμεσα νοκ άουτ οποιονδήποτε τα φάει στο κεφάλι. Κι αν κάποιος θεωρήσει πως το παιχνίδι είναι υψηλής δυσκολίας, όποτε θέλει μπορεί να το γυρίσει στο Casual Mode, για μια εμπειρία πολύ πιο χαλαρή.



Κλείνοντας, θα προσθέσουμε μόνο ότι οπτικά και ηχητικά, η ποιότητα θέτει τον πήχη ψηλά και αποδεικνύεται για μια φορά πως όταν υπάρχει μεράκι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Περισσότερα σε λίγες ημέρες, στο αναλυτικό μας review.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*