Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Street Fighter 6 Versus Mode Hands On Preview

*
Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, όμως η Capcom δε χάνει ευκαιρία να μας δείξει νέα πράγματα από το πολυ-αναμενόμενο νέο sequel του fighting franchise της.  Μέσα στους τελευταίους μήνες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον τίτλο δύο φορές, με δύο ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις closed beta. Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων έχουμε δει έως τώρα, περιέχεται στο Hands On Preview που δημοσιεύσαμε τον Οκτώβριο του 2022 και που μπορείτε να διαβάσετε από εδώ.

Τρεις μήνες μετά, ασχοληθήκαμε για ακόμα μια φορά με τον καινούργιο τίτλο της σειράς Street Fighter. Αυτήν τη φορά δοκιμάσαμε το Versus mode του – ίσως το πιο standard mode ενός fighting game, στο οποίο επιλέγουμε χαρακτήρα και ξεκινάμε άμεσα το παιχνίδι, ενάντια σε AI ή σε άλλους παίκτες τοπικά.


Το νεότερο build του Street Fighter 6 είναι σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση. Τα animations τρέχουν ομαλότερα και τα εφέ των επιθέσεων είναι ταχύτερα. Τώρα, καθώς περιμένουμε να φορτώσει ο επόμενος αγώνας, κάθε κίνηση του joystick κάνει τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην οθόνη να μορφάζουν και να χειρονομούν. Χαρακτηριστικό που σίγουρα θα ψυχαγωγήσει χιλιάδες άτομα στο multiplayer, όταν κυκλοφορήσει ο τίτλος.Στο συγκεκριμένο hands on δεν είχαμε στη διάθεσή μας το Battle Hub, το Character Creator ή το Training mode. Η απουσία του τελευταίου ήταν αισθητή, αφού η δυνατότητα εξάσκησης συγκεκριμένων επιθέσεων και combos όταν επιστρέφει κανείς σε fighting game μετά από καιρό, είναι απαραίτητη. Πόσο μάλλον στην προκειμένη, που έχουμε να κάνουμε και με ένα ολοκαίνουργιο βασικό χαρακτηριστικό – το Drive, για το οποίο μιλήσαμε και στο προηγούμενο preview μας. Το σίγουρο είναι πως το Street Fighter 6 θα είναι χάρμα οφθαλμών στο online. Διότι αυτό που ζήσαμε σε τοπικό multiplayer του τελευταίου hands on, ήταν απόλυτα διασκεδαστικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*