Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super Mario Bros. Wonder Hands On Preview

*
Το Super Mario Bros. Wonder αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Οκτωβρίου και λίγο πριν το αναλυτικό μας review, είναι ευκαιρία να σας βάλουμε στο κλίμα της περιπέτειας.

Για μια ακόμα φορά, ο Mario και η παρέα του καλούνται να σώσουν έναν ολόκληρο κόσμο. Δεν πρόκειται όμως για το Mushroom Kingdom αλλά για το Flower Kingdom, που διοικείται από τον Prince Florian και έχει καλέσει τους δημοφιλείς ήρωες σε μία γιορτή. Όμως, πάντοτε υπάρχει κάποιος να χαλάσει τη διασκέδαση και δεν είναι άλλος από τον περιβόητο ταραχοποιό, Bowser. Εμφανίζεται ξαφνικά, μαζί με τον Kamek και τον Bowser Jr., αρπάζει το Wonder Flower, γίνεται ένα με το Koopa Clown Car και το κάστρο του Prince Florian και γίνεται ένα ιπτάμενο οχυρό που φυλάσσεται από Cloud Piranhas, σκορπίζοντας τον τρόμο στους κατοίκους που σπεύδουν να κλειδαμπαρωθούν στα σπίτια τους.


Πρώτη σας δουλειά είναι να επιλέξετε τον χαρακτήρα που θέλετε να ελέγχεται ανάμεσα στους: Mario, Luigi, Princess Peach, Princess Daisy, Toad, Toadette, Nabbit και Yoshi. Αν έχετε την απορία, η αλλαγή του χαρακτήρα σας δεν είναι δύσκολη διαδικασία, καθώς υποτίθεται πως όλοι μαζί, ως παρέα θα βάλουν τα δυνατά τους για τη σωτηρία του Flower Kingdom. Σημειώνεται ότι είναι δυνατό να παίξετε παρέα με άλλος τρεις φίλους σε μια κονσόλα και καθώς είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε, το local co-op ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη.

Από πλευράς gameplay δεν θέλουμε να σας πούμε και πολλά, καθώς από τη μια δεν θα αργήσει το review μας, από την άλλη υπάρχουν πολλά πράγματα που θα είναι ακόμα πιο μαγικό αν τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Πάντως εκτός από κλασσικές κινήσεις, όπως το εναέριο spin, τα άλματα από τοίχο σε τοίχο και η προσγείωση με δύναμη στο έδαφος, υπάρχουν πολλές νέες, με τη μορφή badges, που θα τις αποκτήσετε σταδιακά με τη μορφή των badges, όπως η προσγείωση με αλεξίπτωτο, που θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μεταμορφώσεις. Αυτή που αναμένεται να κλέψει την παράσταση είναι η δυνατότητα ο κάθε χαρακτήρας να μετατραπεί σε ελέφαντα αν χρησιμοποιήσει το ειδικό power-up, κάτι που τον θωρακίζει ακόμα περισσότερο ανάμεσα σε παντός είδους νέες και γνώριμες εχθρικές φάτσες.

Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι χωρισμένος σε διαφορετικές περιοχές, με τις δοκιμασίες που σας περιμένουν να είναι ποικίλες και μερικές φορές πρωτότυπες. Μιας και μιλάμε για παιχνίδι της Nintendo, δεν λείπουν προφανώς τα κομμάτια κάθε πίστας που δεν είναι ορατά εκ πρώτης όψης, με την εξερεύνηση όχι μόνο να ανταμείβει, αλλά να χρησιμοποιείται και ως κίνητρο για την απόκτηση εφοδίων που θα ξεκλειδώσουν την πρόσβαση σε νέα τμήματα του χάρτη.

Οι πρώτες εντυπώσεις μας από το Super Mario Bros. Wonder είναι άκρως θετικές και εσείς απλά ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με ένα παιχνίδι από εκείνα που μόνο η Nintendo μπορεί να προσφέρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*