Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Λονδίνο για το Assassin’s Creed: Syndicate

*
Το Assassin’s Creed: Syndicate μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως το…χειρότερα κρατημένο μυστικό project του franchise, μιας και λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Unity διέρρευσε το concept του και αρκετές πληροφορίες για αυτό. Η Ubisoft εργάζεται πάνω στο project εδώ και πάνω από δύο χρόνια και είχαμε στα μέσα του Σεπτεμβρίου τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο Λονδίνο και να ρίξουμε μια ματιά στο νέο game της σειράς. Η παρουσίαση έλαβε χώρα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μιας αποθήκης με έντονο industrial χαρακτήρα και η ομάδα ανάπτυξης ξεκίνησε το event με μια ομιλία που θα μας διευκόλυνε να κατανοήσουμε τι ακριβώς μας περιμένει φέτος.



Οι τρεις βασικοί πυλώνες του franchise (navigation, fight, stealth) παραμένουν και στο νέο τίτλο, με το navigation να έχει τις περισσότερες αλλαγές κυρίως λόγω του rope launcher. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο παίκτης μπορεί να ανέβει αυτόματα στην κορυφή ενός κτιρίου και να αποφύγει τους εχθρούς που τον καταδιώκουν, αλλά και να αποκτήσει καλύτερη οπτική για το τι βρίσκεται τριγύρω. Τέλος, μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλείο για να διασχίσει ο παίκτης μεγάλες αποστάσεις, αφού μπορεί να το αξιοποιήσει για να πάει από κτίριο σε κτίριο. Όσον αφορά στα όπλα, υπάρχουν τα κλασικά σπαθιά και όπλα της εποχής, αλλά και με τα σχετικά μαχαίρια που μπορούν να εκτοξευθούν σε κοντινή απόσταση. Στα του stealth, επανέρχεται το σφύριγμα του χαρακτήρα που μπορεί να αποπροσανατολίσει τους εχθρούς, ενώ για τον ίδιο σκοπό υπάρχουν και πολλές επιλογές στο ίδιο το περιβάλλον και στα αντικείμενα.



Οι άμαξες είναι ιδιαίτερα σημαντικές στα της στρατηγικής που θα χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που πρέπει να κατακτήσετε ένα φρούριο, μπορείτε να ορίσετε έως και 5 άλλες μονάδες (που ελέγχονται από την CPU) να σας ακολουθήσουν και να σας βοηθήσουν με τα όπλα τους να εξοντώσετε τους πάντες. Η επιλογή να πλησιάσετε βέβαια με το rope launcher και να πετύχετε τον ίδιο στόχο, εξοντώνοντας τους εχθρούς έναν-προς-έναν, παραμένει. Στη σκηνή του event ανέβηκε ο ιστορικός Lee Jackson που έχει μελετήσει αρκετά την εποχή στην οποία διαδραματίζονται τα γεγονότα του Assassin’s Creed: Syndicate και ο οποίος μας μίλησε για το πώς ζούσε τότε ο κόσμος, για την εκμετάλλευση ακόμη και ανήλικων σε διάφορες δουλειές και για το πώς όλα αυτά έχουν μεταφερθεί μέσα στο game.



Το group στο οποίο ανήκαμε αποχώρησε από το χώρο της εκδήλωσης για να κάνει μια βόλτα στο (πάντα βροχερό) Λονδίνο και να ρίξει μια ματιά μαζί με μέλη της ομάδας ανάπτυξης στα βασικά σημεία ενδιαφέροντος που καταγράφονται στη βρετανική πόλη από τη Βικτοριανή Εποχή και θα μας απασχολήσουν και στο ίδιο το game. Μέσα σε ένα «γεμάτο» 5ωρο καταφέραμε να επισκεφθούμε τα: Westminster Abbey, Westminster Palace, Big Ben, Parliament Square, The Tower of London, Saint Paul’s Cathedral και The Museum of London.



Μετά από μια σύντομη βόλτα και στον Τάμεση με ένα σχετικό πλοίο που μας φιλοξένησε για 45 λεπτά και μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ορισμένα από τα κτίρια και από αυτή τη διαφορετική οπτική γωνία, κάναμε μια τελευταία στάση στο Μουσείο του Λονδίνου, όπου και υπάρχει ειδικός τομέας για τη Βικτωριανή Εποχή. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα παράδειγμα από το «στήσιμο» των μαγαζιών, αλλά και να ενημερωθούμε περαιτέρω για το πώς ζούσαν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή, ποιες ήταν οι συνήθειές τους και πως κινούταν το εμπόριο.



Ο καλύτερος τρόπος βέβαια για να δείτε το πώς μεταφέρθηκαν τα γνωστά σημεία του Λονδίνου (που επισκεφθήκαμε) είναι να διαβάστε το σχετικό μας άρθρο, στο οποίο μπορείτε να δείτε και συγκριτικές εικόνες, αλλά και ένα χαρακτηριστικό video. Όσον αφορά στο ίδιο το παιχνίδι, το game session ακολούθησε την επόμενη μέρα. Μία σειρά από κονσόλες PS4 ήταν στημένες σε τριγωνική διάταξη στο χώρο της εκδήλωσης και μας περίμεναν για να πάρουμε άλλη μια γεύση από το Assassin’s Creed: Syndicate. Καταφέραμε να δοκιμάσουμε ένα μέρος του Chapter 3, στο οποίο o Jacob ανέλαβε δράση τόσο στο να εξοντώσει μια σειρά από στόχους, όσο και να οδηγήσει μια άμαξα και να σκαρφαλώσει σε μια σειρά από κτίρια. Τα του gameplay καλύπτονται από τα όσα καταγράψαμε στο ταξίδι που είχαμε κάνει στο Quebec, αλλά και στο σχετικό hands on μας από τη φετινή Ε3, αν και καταφέραμε να εντοπίσουμε αρκετές βελτιώσεις στο ρυθμό της μάχης και στο animation. Ως εκ τούτου, σας αφήνουμε με το gameplay video που καταγράψαμε από το playthrough μας και στις επόμενες σελίδες ακολουθούν όλα τα νέα screenshots που μας δόθηκαν από την Ubisoft.



















































 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Quebec

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Πολυ ωραιο φαινεται το tour που οργανωσανε. Η σειρα βεβαια εχει γινει πολυ βαρετη και μαλλον δεν προκειται να επιστρεψει στις ενδοξες μερες της.

    • Jim P
    • Μετά την ξενέρα που έφαγα από την ιστορία του MGS, περιμένω πολλά από το φετινό AC. Δε θέλω να τερματίζω ένα παιχνίδι και να ξενερώνω, και με την ανανέωση του Modern Day οι ελπίδες μου είναι αρκετά υψηλές.

    • korko
    • πανέμορφο δείχνει.ελπίζω να έχει σοβαρή υπόθεση και να μην βγάλει τα ίδια προβλήματα με το unity.άμα ισχύουν αυτά θα είναι σίγουρη αγορά από εμένα.

*