Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Διαγωνισμός Devolo Magic 1 Starter Kit - Οι διαγωνισμοί με δώρα gadgets συνεχίζονται στο Enternity και αυτή τη φορά χαρίζουμε το Devolo Magic 2 WiFi Starter Kit. >>
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

All-Star Fruit Racing Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  3DClouds.it

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  pQube

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Όταν σκάει μύτη νέο kart racer οι συγκρίσεις με τη σειρά Mario Kart είναι πρακτικά αναπόφευκτες. Από τη μια η επιτυχία και σταθερή ποιότητα της σειράς της Nintendo είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από την άλλη βέβαια η μόνιμη σύγκριση με ένα μόνο σημείο αναφοράς δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση. Το ζήτημα στην προκειμένη περίπτωση είναι πως τα χεράκια της 3DClouds μάς φέρνουν ένα kart racing game αρκετά ξεχωριστό για να σκεφτείτε επιτέλους να σταματήσετε αυτήν τη σύγκριση. Και αυτό είναι το All-Star Fruit Racing. Πείτε το και πεπόνι σε σφεντόνα. Το All-Star Fruit Racing έχει ως πρώτη ύλη τα φρούτα όλου του κόσμου. Η αισθητική του είναι γεμάτη με αυτά, οχήματα, επίπεδα και σχεδόν οτιδήποτε εντός του είναι είτε επηρεασμένο είτε φτιαγμένο από φρούτα. Ως kart racer κάποια πράγματα μπορείτε να τα θεωρήσετε δεδομένα, όπως κουφό σχεδιασμό οχημάτων, σουρεαλιστική διακόσμηση επιπέδων και multiplayer με το μαχαίρι. Δεν το χαρακτηρίζουμε έτσι μόνο για το αυτονόητο pun, μιας και υπάρχει και πραγματικός λόγος για την παρομοίωση. Αλλά θα επανέλθουμε σε αυτό.Συνολικά τα πράγματα είναι γνώριμα πάντως. Μια χούφτα διαφορετικά modes και σχετικά λίγα επίπεδα είναι όλα σας τα όπλα για να καταφέρετε να διασκεδάσετε με τον τίτλο. Ο οπλισμός είναι κομμάτι κάθε διαδρομής, με διάφορα item boxes ή φρούτα να βρίσκονται σε ορισμένα σημεία κάθε επιπέδου. Εδώ αρχίζουν τα ωραία μπερδέματα μιας και το All-Star Fruit Racing, πέρα από την αισθητική του, χρησιμοποιεί το σύστημα οπλισμού του για να διαφοροποιηθεί. Με τη συλλογή κάθε αντικειμένου καταλήγετε με ένα όπλο, για άμυνα ή επίθεση. Ως εδώ όλα γνωστά. Ανάλογα με το mode όμως αλλάζει το τι ακριβώς συμβαίνει. Υπάρχει έτσι κλασικό mode όπου θα πάρετε τυχαία ένα όπλο για να το εξαπολύεστε στον αντίπαλο. Υπάρχει όμως και mode όπου το είδος και η ποσότητα κάθε φρούτου που θα μαζέψετε από τη διαδρομή (μιας και υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη φρούτων) ορίζει το είδος του όπλου με το οποίο καταλήγετε. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε το μείγμα, αφαιρώντας ή προσθέτοντας ξανά κάθε ένα από τα φρούτα στην εξίσωση, αλλάζοντας επί τόπου το διαθέσιμο όπλο πριν το εξαπολύσετε. Μπορείτε έτσι να βρεθείτε με έως και τέσσερα διαθέσιμα όπλα πριν από κάθε επίθεση στον αντίπαλο.Αν απλά δεν σας νοιάζει τι συμβαίνει με τις μίξεις και απλά αφήσετε όλα τα είδη φρούτων να φτάσουν στο μέγιστο, τότε αποκτάτε το ισχυρότερο όπλο που διαθέτει κάθε ένας από τους χαρακτήρες για ακόμα μεγαλύτερη ζημιά ή boost. Αυτός είναι και ο τρόπος διαφοροποίησης του τίτλου για τους πάρα πολλούς χαρακτήρες που προσφέρει, που παρά το πλήθος τους είναι πρακτικά ολόιδιοι. Όσο ολόιδιοι και αν είναι βέβαια, όταν ένας γιγάντιος ανανάς γίνεται homing missile ή ένα ακτινίδιο σάς προστατεύει από τα αντίπαλα κουκούτσια, ο ίδιος ο χαρακτήρας μέσα στο kart παύει να έχει μεγάλη σημασία. Ειδικά αν επιλέξετε την εσωτερική κάμερα, μιας και υπάρχει και αυτή. Αν είστε αρκετά θαρραλέοι, εδώ θα φανεί.
 
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!