Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Anno 1800 Seat of Power Review

*
Οι εντυπώσεις μας από το Anno 1800 Seat Of Power. Αξίζει ως έξτρα πακέτο περιεχομένου;

To Anno 1800 έφθασε αισίως στη δεύτερη σεζόν των DLC του και αυτή ανοίγει με το Seat of Power. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε διαβάσει το review μας για το παιχνίδι, το Anno 1800 είναι ένα χρονολογικό άλμα προς τα πίσω για τη σειρά, που μας μεταφέρει στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι πιο απλό από τους δύο προηγούμενους, φουτουριστικούς τίτλους, αντιθέτως η πολυπλοκότητά του είναι μεγαλύτερη και τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πρόσθεσαν ακόμα περισσότερα στοιχεία.




Το Seat of Power προσθέτει μόνο ένα κτίριο, το παλάτι του κυβερνήτη, αλλά αυτό είναι κάπως παραπλανητικό, καθώς το παλάτι ξεκινά από το βασικό, κεντρικό του τμήμα στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλα κομμάτια, μέχρι να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης μας. Το παλάτι δεν είναι διακοσμητικό, ωστόσο, καθώς χρησιμοποιείται ως η νέα διοικητική έδρα της πόλης και μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε κάποια policies τα οποία μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Για παράδειγμα, μπορούμε να μειώσουμε τις ανάγκες των πολιτών μας σε διάφορα είδη (κάτι πολύ χρήσιμο, ειδικά όταν πρόκειται για Engineers ή Investors), να επιταχύνουμε το ρυθμό φορτοεκφόρτωσης στο λιμάνι ή να βελτιώσουμε την απόδοση του ηλεκτρικού δικτύου (άλλος ένας μεγάλος πονοκέφαλος για οποιονδήποτε κυβερνήτη στο Anno 1800).



Για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε περισσότερα departments (όπως Department of Trade ή Department of Labour), άρα και σε περισσότερα policies, πρέπει να βελτιώσουμε την εμφάνιση της πόλης μας. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως με ένα μουσείο ή ζωολογικό κήπο ή ακόμα και διακοσμητικά στοιχεία, αλλά επιτυγχάνεται και με το ίδιο το παλάτι, επεκτείνοντάς το. Το πόσες πτέρυγες μπορούμε να προσθέσουμε εξαρτάται από τις πρώτες ύλες που διαθέτουμε, αλλά κυρίως από το επίπεδο του προφίλ μας ως κυβερνήτης. Αυτό με τη σειρά του εξαρτάται από το συνολικό μας πληθυσμό, οπότε είναι ευνόητο ότι το παλάτι αποκτά νόημα μόνο αφού έχουμε προχωρήσει σημαντικά το παιχνίδι και συγκεκριμένα αφού έχουμε πια αποκτήσει Investors.



Μια ακόμα αλλαγή που ήρθε με το δωρεάν update, το οποίο συνοδεύει το νέο DLC, είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Influence. Συγκεκριμένα μπορούμε να επιλέξουμε ένα επίπεδο δυσκολίας που αφορά αποκλειστικά σε αυτό, κάτι πολύ χρήσιμο καθώς η διαχείριση του Influence είναι από τους μεγαλύτερους βραχνάδες του Anno 1800 και μπορεί να περιορίσει σημαντικά τα διαθέσιμα κτήρια, όπως είναι τα Town Halls, η λειτουργία των οποίων ενισχύεται σημαντικά με το Seat of Power.



To νέο DLC προσθέτει μεν ένα κτήριο, αλλά αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις στο gameplay και έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία μιας μεγάλης πόλης. Να σημειωθεί ότι μπορούμε να έχουμε μόνο ένα παλάτι σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο μπορούμε να χτίσουμε και παραρτήματα σε άλλες πόλεις, ώστε να έχουμε κάποια τουλάχιστον από τα διαθέσιμα bonus και σε αυτές. Το Seat of Power απευθύνεται προφανώς σε όσους έχουν επενδύσει ήδη αρκετό χρόνο σε κάποιο παιχνίδι και δεν θα κάνει καμία διαφορά σε όποιον το ξεκινά τώρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*