Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Koei

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Koei

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το Nintendo Switch αποκτά το Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack. Αξίζει άραγε η ενασχόληση του παιχνιδιού από τους fan και μη της σειράς; Η απάντηση στο αναλυτικό review του Enternity.

Το Nintendo Switch μπορεί να θεωρηθεί πλέον ως μία κονσόλα με αρκετά μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών RPG. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μία διαχρονική σειρά της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει προσφέρει ήδη 10 τίτλους για το υβριδικό σύστημα της Nintendo και μάλιστα σε διάστημα μόλις λίγων ετών. Πρόκειται για τη σειρά Atelier, η οποία μετρά ήδη 25 χρόνια πορείας και με ένα studio που προσφέρει τουλάχιστον έναν τίτλο το χρόνο. Οι καλομαθημένοι fans θα αισθανθούν ακόμη μεγαλύτερη χαρά όταν μάθουν ότι αυτή τη φορά η Gust και η Koei Tecmo θα κυκλοφορήσουν όχι ένα αλλά τρία παιχνίδια μονομιάς, ο λόγος για το Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack. Πρόκειται βέβαια για μία τριλογία που περιλαμβάνει βελτιωμένες εκδόσεις παλαιότερων τίτλων, τα Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book DX, Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey DX και Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings DX. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το Lydie & Suelle κυκλοφόρησε και παλαιότερα για την κονσόλα της Nintendo αλλά τα Sophie και Firis έρχονται για πρώτη φορά.




Οι ιστορίες των παιχνιδιών συνδέονται μεταξύ τους, οπότε το σωστό θα ήταν να παιχτούν με τη χρονολογική σειρά, δηλαδή Sophie, Firis, Lydie & Suelle. Βέβαια, εάν επιθυμεί κάποιος να ασχοληθεί μόνο με ένα μέρος της τριλογίας, δε θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα αν παίξει κατευθείαν το δεύτερο ή το τρίτο. Υπάρχει μία μικρή εισαγωγή όταν συναντάτε για πρώτη φορά έναν χαρακτήρα και απλά χάνετε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης περιπέτειάς τους. Οι τίτλοι προδίδουν κατά κάποιον τρόπο και το περιεχόμενο του κάθε παιχνιδιού της τριλογίας. Έτσι λοιπόν η ιστορία της Sophie περιστρέφεται γύρω από ένα μυστηριώδες βιβλίο που μπορεί και ομιλεί. Η νεαρή πρωταγωνίστρια τυγχάνει να είναι μία ερασιτέχνης αλχημίστρια που θέλει να μοιάσει στη γιαγιά της, μία δημοφιλή αλχημίστρια για την οποία έτρεφαν εκτίμηση όλοι οι κάτοικοι της πόλης. Το μυστήριο αυτό βιβλίο έχει χάσει τη μνήμη του και η Sophie προσφέρεται να το βοηθήσει, ενώ με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει ακόμη περισσότερα μυστικά της αλχημείας. Η Firis ωστόσο έχει μία διαφορετική ιστορία αφού δεν έχει ιδέα από αλχημεία, ενώ έχει την ατυχία να ζει σε μία σπηλαιώδη, υπόγεια και σκοτεινή πόλη. Της δημιουργήθηκε η επιθυμία να βγει έξω, να γνωρίσει τον κόσμο αλλά οι γονείς της το απαγορεύουν επειδή είναι μικρής ηλικίας και το θεωρούν επικίνδυνο. Για καλή της τύχη συναντά τη Sophie η οποία την εκπλήσσει με τις δυνατότητές της και αποφασίζει τι άλλο, να γίνει αλχημίστρια για να έχει παρόμοιες δυνατότητες και να βγει στον έξω κόσμο πιο έτοιμη. Ξεκινά λοιπόν το μυστηριώδες ταξίδι της και θα συναντήσει περίεργα για εκείνη πλάσματα, ενώ θα μάθει και πρωτότυπες συνταγές αλχημείας. Όσο για τις δίδυμες Lydie & Suelle, η ιστορία τους έχει να κάνει με κάτι μυστηριώδεις πίνακες ζωγραφικής που κρύβουν μέσα τους ολόκληρους κόσμους. Τα δύο κορίτσια είναι ήδη αλχημίστριες αλλά κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο και πιο διάσημο ατελιέ αλχημείας στον κόσμο. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν και γνωστά πρόσωπα των δύο προηγούμενων παιχνιδιών που θα τις βοηθήσουν με διάφορους τρόπους.



Το στυλ του gameplay είναι παρόμοιο και για τα τρία παιχνίδια αλλά έχει ορισμένες διαφορές που μπορεί να δημιουργήσουν ενθουσιασμό ή και απογοήτευση σε κάθε τύπο gamer. Στο Sophie και στο Lydie έχετε κοινή έδρα το εργαστήριό σας, όπου πειραματίζεστε με τις συνταγές και εξερευνείτε τον κόσμο για να συλλέγετε αντικείμενα από διάφορες πηγές της περιοχής ή και από τους εχθρούς. Η μεταφορά από περιοχή σε περιοχή γίνεται πολύ γρήγορα και άμεσα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπάρχει βέβαια ο παράγοντας χρόνος, που κυλάει όσο μεταφέρεστε σε μία άλλη περιοχή και αλλάζει τη μέρα με τη νύχτα, εμφανίζοντας διαφορετικά τέρατα ανά περιοχή. Μάλιστα από Δευτέρα έως Παρασκευή εμφανίζονται τα κοινά αντικείμενα της κάθε περιοχής για gather, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε να συλλέξετε πιο σπάνια αντικείμενα. Κάθε χαρακτήρας έχει και LP points που αδειάζουν όσο περιφέρεστε στον έξω κόσμο και γεμίζουν όταν επιστρέψετε στην πρωτεύουσα. Αυτά δείχνουν την κούραση του κάθε παίκτη και παίζουν ρόλο στα στατιστικά την ώρα της μάχης. Το Firis από την άλλη, ενώ μοιάζει αρκετά με τα άλλα δύο μέρη της τριλογίας, έχει μία σημαντική διαφορά, δηλαδή τον παράγοντα χρόνο. Το παιχνίδι έχει ένα χρονικό περιθώριο στο οποίο πρέπει να το τερματίσετε, διαφορετικά θα έχετε game over και θα σας παρουσιαστεί ο «κακός» τερματισμός, αφού δε θα πετύχατε το σκοπό σας. Το χειρότερο είναι ότι ο χρόνος κυλάει γρήγορα με την αλχημεία, με τις μάχες και με το gather, επομένως οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι μετρημένες. Παραξενεύει η συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας να επαναφέρει αυτό το feature, που εμφανίζεται στην τριλογία Arland αλλά καταργείται με την τριλογία Dusk. Όσοι παίζετε Atelier για να χαλαρώσετε, τότε το Firis δεν είναι για εσάς γιατί θα αγχώνεστε για κάθε σας κίνηση. Ένα ακόμη αρνητικό του δεύτερου τίτλου είναι πως δε γεμίζει η μπάρα ενέργειας όταν επιστρέφετε στο ατελιέ.  Θα πρέπει επομένως να κοιμηθείτε για να γεμίσει η ενέργειά σας και ο ύπνος σπαταλάει επίσης χρόνο, ο οποίος είναι πολύτιμος όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Βέβαια, το Firis είναι ένα παιχνίδι τελείως open world, με σχεδιασμό πολύ μεγαλύτερων κόσμων και περιοχών από τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια. Είναι ίσως ο τίτλος της σειράς με τον μεγαλύτερο κόσμο και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τα πρόσφατα Ryza 1 και Ryza 2.



Εξερευνείτε επομένως την κάθε περιοχή, συλλέγετε τα αντικείμενα και επιστρέφετε στο εργαστήρι να τα αποθηκεύσετε και να δοκιμάσετε νέες συνταγές. Σε αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά και το tutorial που προσφέρει η εταιρεία, είτε εντός του παιχνιδιού, είτε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι συνταγές δημιουργούν είτε όπλα, είτε πανοπλίες, είτε άλλα αντικείμενα, με μία αρκετά λογική σειρά παραγωγής. Για παράδειγμα, θα βρείτε σε μια περιοχή ιστό αράχνης, που μπορείτε να τον μετατρέψετε σε ίνα, η ίνα γίνεται ρούχο και αυτό τελικά μετατρέπεται σε πανοπλία για το χαρακτήρα. Μπορεί η διαδικασία να φαίνεται δύσκολη στην αρχή αλλά μην απογοητευτείτε και μην τα παρατήσετε. Να έχετε στο νου σας ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος στην εκτέλεση μίας συνταγής. Πάρτε το χρόνο σας, κάντε διάφορες δοκιμές, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε το. Βέβαια για να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο να σφυρηλατείτε όπλα θα πρέπει να περάσουν λίγες ώρες παιχνιδιού, όπως και να ξεκλειδωθούν όλα τα χρήσιμα features για να βελτιώσετε τα stats. Σε κάθε τίτλο προσφέρονται και πάρα πολλά sidequests, τα οποία είναι προαιρετικά αλλά θα βοηθήσουν τον παίκτη να κατανοήσει καλύτερα την αλχημεία και να εμβαθύνει στον τρόπο χρήσης της. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια υπάρχει η επιλογή εναλλαγής των φωνών των χαρακτήρων σε Ιαπωνικά και Αγγλικά. Στο Lydie ωστόσο, δεν υπάρχει η επιλογή ομιλίας στην αγγλική γλώσσα.



Το σύστημα μάχης μπορεί να μοιάζει με το κλασικό ενός turn based RPG αλλά με τη βοήθεια της αλχημείας και των αλυσιδωτών επιθέσεων μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συστήματα στα σύγχρονα παιχνίδια. Κάνοντας χρήση της αλχημείας έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε όπλα, πανοπλία και accessories που αλλάζουν κατά πολύ τη ροή της μάχης. Αυτό επιτυγχάνεται γεμίζοντας τις μπάρες του κάθε αντικειμένου κατά την αλχημεία, για να ενεργοποιήσετε τα κατάλληλα effects ή μεταφέροντας τα διάφορα traits από πρώτη ύλη στα όπλα. Ένα trait για παράδειγμα, είναι ικανό να αυξήσει +100% το damage του όπλου ενώ ταυτόχρονα μειώνει την άμυνα του αντιπάλου. Το ίδιο ισχύει και τα items της μάχης, είτε για χρήση support των χαρακτήρων είτε για την αφαίρεση των buffs των αντιπάλων. Είναι εντυπωσιακό αυτό που καταφέρνει η Gust, να συνδυάσει με τόσο όμορφο τρόπο την αλχημεία με ένα RPG. Παρατηρούνται βέβαια ορισμένες διαφορές μεταξύ των τριών τίτλων. Έτσι στο Lydie, η ομάδα αποτελείται από έξι χαρακτήρες, με τρεις attackers στην πρώτη γραμμή και σε τρεις supporters στη δεύτερη γραμμή που συνδέονται μεταξύ τους. Ένας συνδυασμός κινήσεων με σωστό τρόπο μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα μεγάλο damage. Έχετε τον άμεσο έλεγχο των attackers, ενώ με έμμεσο τρόπο ενεργοποιούνται οι κινήσεις των supporters. Κάθε φορά που επιλέγεται κάποια κίνηση σας βγάζει δίπλα ως σημείωμα ποια κίνηση θα εκτελέσει και ο supporter. Ωστόσο, στο Sophie και στο Firis η ομάδα αποτελείται από τέσσερις χαρακτήρες, τους οποίους ελέγχετε άμεσα. Εδώ, ο συνδυασμός κινήσεων γεμίζει μία μπάρα κατά τη διάρκεια της μάχης, η οποία όταν φτάσει στο μέγιστο εξαπολύει τα special skills του χαρακτήρα. Διαφορές παρατηρούνται και στη σειρά επιλογής κινήσεων την ώρα της μάχης. Στο Sophie όταν μπείτε σε μάχη, επιλέγετε εξ αρχής τις κινήσεις όλων των χαρακτήρων και εκτελούνται με μία σειρά βασισμένη στο speed stat. Θυμίζει έντονα δηλαδή το Bravely Default του 3DS όσοι το έχετε παίξει. Στα Firis και Lydie, επιλέγετε απλώς την κίνηση του κάθε χαρακτήρα όταν έρθει η σειρά του. Αυτό είναι το γενικό πλάνο χρήσης και μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το στυλ σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε τίτλος έχει πληθώρα χαρακτήρων για να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ σας. Άλλοι είναι πιο επιθετικοί, άλλοι, πιο ανθεκτικοί στο να δέχονται επιθέσεις, άλλοι πιο αποτελεσματικοί στο healing. Δεν υπάρχει η πιο κατάλληλη ομάδα, καθώς ο κάθε συνδυασμός χαρακτήρων στη μάχη μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικός, με χρήση διαφορετικών κινήσεων.



Ενδέχεται να δυσκολευτείτε στις μάχες, κυρίως στην αρχή που θα έχετε χαμηλά στατιστικά, οπότε μη διστάσετε να αλλάξετε τη δυσκολία σε easy, όσο έμπειρος παίκτης και αν είστε. Με χαμηλά stats και με κλειδωμένα τα skills δεν έχετε και πολλές επιλογές στην αρχή. Υπόψη ότι η δυσκολία αλλάζει οποτεδήποτε στη διάρκεια του παιχνιδιού, με το easy να προσφέρει εχθρούς με χαμηλά στατιστικά, αλλά λιγότερα δώρα στο τέλος της μάχης, ή λιγότερα χρήματα ή πόντους εμπειρίας. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές, που δημιουργούν άλλες τόσες διαφορετικές στρατηγικές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα βαρεθείτε σε καμμία μάχη, κυρίως από τη μέση και μετά της ιστορίας του κάθε τίτλου, όπου και ολοκληρώνεται το tutorial. Εάν δεν έχετε ξανά ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη σειρά, η τριλογία Mysterious είναι μία πολύ καλή επιλογή για να κάνετε την πρώτη σας επαφή, καθώς περιέχει αρκετά από τα παραδοσιακά στοιχεία με τον πιο βελτιωμένο τρόπο. Είναι μάλιστα η τελευταία τριλογία Atelier που χρησιμοποιεί σύστημα μάχης turn based, πριν αλλάξει στο πιο πρόσφατο σύστημα που η μάχη εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο (ATB).



Σε κάθε παιχνίδι θα μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα ή ακόμη και πρώτη ύλη, στα διάφορα καταστήματα των πόλεων ή σε μεμονωμένους πωλητές κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε διάφορα side-quests που έχουν ως βραβείο χρήματα ή ακόμη και πολύτιμα στην αλχημεία αντικείμενα. Τα χρήματα γενικά είναι λίγα και στους τρεις τίτλους και δε θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ότι επιθυμείτε ή να σφυρηλατήσετε τα όπλα που θέλετε στην αρχή. Αργότερα βέβαια θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντικείμενα μέσω της αλχημείας, που αυξάνουν τα χρήματα ή τους πόντους εμπειρίας έπειτα από κάθε μάχη. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για τους αλχημιστές είναι τα traits που περιέχει το κάθε υλικό αλχημείας. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που μεταφέρονται από ένα item σε ένα άλλο μόνο μέσω της αλχημείας και μπορούν να αυξάνουν είτε τα stats ενός όπλου, είτε να βελτιώνουν την ποιότητα αντικειμένων της εξερεύνησης ή να αυξάνουν την ποιότητα του προϊόντος παραγωγής. Θα περάσετε αρκετές ώρες με την εξερεύνηση των traits και μπορείτε ακόμα να πειραματιστείτε και να τα συνδυάσετε μεταξύ τους για να παράγουν ακόμα πιο δυνατά traits. Η εγκυκλοπαίδεια του κάθε τίτλου περιέχει πληροφορίες για τα traits ή για τους εχθρούς που συναντάτε ή για τις περιοχές ή για τα αντικείμενα εξερεύνησης. Γενικά είναι πολύτιμη  βοήθεια για τους παίκτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αλχημεία είναι η πιο σημαντική λειτουργία και η βάση για κάθε αποστολή που θα πρέπει να εκτελέσετε ή και για τον εξοπλισμό του χαρακτήρα. Υπάρχουν εκατοντάδες υλικά πρώτης ύλης που δημιουργούν εκατοντάδες αντικείμενα, μέσω χιλιάδων συνδυασμών. Ο κάθε παίκτης είναι ελεύθερος για τις επιλογές του και προτείνεται απλά να το απολαύσετε.



Η μουσική των παιχνιδιών είναι υπέροχη, με πολύ όμορφα κομμάτια κατά τη διάρκεια της περιπέτειας. Ακούγονται απαλές μελωδίες σε παραμυθένια και γαλήνια μέρη ή ακόμα και πιο ροκ κομμάτια σε κάποιο άντρο πειρατών, που σας ταξιδεύουν στην εποχή των πειρατών της καραϊβικής. Οι μουσικοί Kazuki Yanagawa και Daisuke Achiwa είναι γνωστοί στους λάτρεις της σειράς εδώ και πολλά χρόνια και ίσως να πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή τους δουλειά. Όσο για τα γραφικά και για το σχεδιασμό, εντυπωσιάζει η ποικιλία στις ενδυμασίες των χαρακτήρων, με αρκετές λεπτομέρειες, χρώματα και σχέδια, που θα ζήλευε ο κάθε σχεδιαστής μόδας. Αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι ο κάθε χαρακτήρας έχει σχεδιαστεί με το δικό του, μοναδικό, προσωπικό στυλ. Με παρόμοιο τρόπο εντυπωσιάζει και ο σχεδιασμός από ορισμένα bosses, όπως και η μουσική που ακούγεται κατά τη διάρκεια της μάχης. Όσο για τεχνικό τομέα, οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης είναι σχεδόν μηδενικοί όταν αλλάζετε περιοχή, ή όταν κάνετε load κάποιο save file. Αυτό ισχύει τόσο στο TV όσο και στο handheld mode. Οι νέες εκδόσεις των τίτλων περιέχουν αρκετό νέο υλικό, όπως και αρκετά DLCs που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως, αλλά είχαν κάποιο κόστος αγοράς. Το νέο περιεχόμενο θα κάνει τη ζωή του gamer πιο εύκολη αφού υπάρχουν πλέον τρόποι να συλλέξετε πιο γρήγορα χρήματα, να ανεβάσετε το επίπεδο των χαρακτήρων και να συλλέξετε ακόμη πιο πολύτιμα traits. Περιέχουν νέους κόσμους για εξερεύνηση, νέα οχήματα για τη Firis, νέες στολές χαρακτήρων, επί πλέον events, νέα superbosses και νέα quests. Ένα νέο χαρακτηριστικό που προστίθεται και στα τρία παιχνίδια είναι η επιλογή fast forward κατά τη διάρκεια της μάχης που μειώνει τον χρόνο εκτέλεσης των κινήσεων. Επί πλέον θα βρείτε ένα νέο photo mode και στους τρεις τίτλους για να διασκεδάσετε, παίρνοντας διάφορες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της περιπέτειά σας. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνονται και τρία υπέροχα ψηφιακά artbooks, που παρουσιάζουν τους χαρακτήρες, τις λεπτομέρειες των ενδυμάτων τους, τους κόσμους ή ακόμα και διάφορες στιγμές μεταξύ των πρωταγωνιστών.



Το Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack θα σας κρατήσει συντροφιά για 100 περίπου ώρες και, αν εμβαθύνετε στον κάθε τίτλο, μπορεί ο χρόνος αυτός να διπλασιαστεί. Τεχνικά είναι πολύ καλό χωρίς την παρουσία frame drops και με γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η σειρά Atelier είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία video game που συνδυάζει crafting και RPG και όσο περισσότερο παίζετε τόσο πιο πολύ σας ελκύει. Στην αρχή ίσως να το βρείτε απλό, καθώς τα περισσότερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι κλειδωμένα, αλλά δώστε του μία ευκαιρία. Θα νιώσετε ιδιαίτερη ικανοποίηση μόλις καταλάβετε πως λειτουργεί η αλχημεία και τι δυνατότητες μπορεί να προσφέρει. Είναι βέβαιο ότι τις μισές ώρες παιχνιδιού θα βρίσκεστε στο εργαστήριο, πάνω από το καζάνι που βράζει και θα εκτελείτε διάφορες συνταγές με τα υλικά που συλλέξατε από μάχες και εξερεύνηση. Θα λάβετε ιδιαίτερη ευαρέσκεια όταν μέσω της αλχημείας δημιουργήσετε κάποιο όπλο που αυξάνει κατακόρυφα τα στατιστικά σας. Ετοιμαστείτε επομένως για ένα όμορφο και χαλαρό ταξίδι στον κόσμο των υπέροχων παιχνιδιών της Gust. 

8.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Ποικίλο σύστημα μάχης
  • Βαθύ και ποικίλο σύστημα crafting με άπειρους συνδυασμούς
  • Υπέροχο soundtrack
  • Σχεδιασμός των χαρακτήρων
  • Εξαιρετικό πάντρεμα ενός RPG με στοιχεία crafting
  • Αρκετοί διαθέσιμοι χαρακτήρες για τη μάχη με τον καθένα να έχει προσωπικό στυλ και κινήσεις
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Χωρίς voice-overs στα αγγλικά το Lydie & Suelle
  • Το Firis έχει ημερομηνία λήξης για την επίτευξη της αποστολής
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*