Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty Black Ops: Cold War - Season 2 Review

*
Τι λέει τελικά η Call of Duty Black Ops: Cold War - Season 2; Ο Κωνσταντίνος Καλκάνης έπαιξε και σχολιάζει!

Έφτασε λοιπόν η δεύτερη σεζόν για το Call of Duty Black Ops: Cold War, με πληθώρα περιεχομένου. Η πρώτη αλλαγή είναι καθαρά διακοσμητική, αφού αν ο παίκτης μείνει αρκετή ώρα χωρίς να δώσει καμία εντολή στο κεντρικό μενού, τότε ο χαρακτήρας που έχει προεπιλεγεί σαν “favorite” θα προχωράει μόνος του στη ζούγκλα, η οποία είναι και κάτι σαν τη «θεματολογία» της καινούριας σεζόν. Μια μικρή αλλαγή αλλά κατά τα άλλα ευπρόσδεκτη για πολλούς, αφού δεδομένης της ποικιλίας skins χαρακτήρων αλλά και όπλων, το να μπορεί κανείς να θαυμάσει τα αποτελέσματα του κόπου του δίνει μια κάποια απλή ευχαρίστηση – με μια μικρή δόση ματαιοδοξίας.


Με την νέα σεζόν έρχεται ακόμα ένας χάρτης για 6v6 multiplayer, η Apocalypse. Η δράση ακολουθεί τα γνωστά μονοπάτια, με διαδρόμους που διοχετεύουν τα fights σε κεντρικά σημεία, έξυπνα τοποθετημένα killzones που όμως έχουν ξεκάθαρες οδούς για να «αλλάξει» το παιχνίδι και μικρές υψομετρικές διαφορές. Το Gun Game έρχεται να προσφέρει περισσότερη ποικιλία στις αναμετρήσεις των παικτών σε ένα mode που μια μεγάλη μερίδα χρηστών ζητούσε, ενώ το Death Machine είναι το καινούριο scorestreak που πλαισιώνει τις προσθήκες. Σκεφτείτε το Painless από το Predator και είμαστε πολύ κοντά.

Φυσικά έχουμε 100 καινούρια levels για grinding καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν, με πολλά διακοσμητικά όπως skins, charms, stickers κλπ, αλλά και με 2 νέα όπλα ανάμεσα στις νέες ανταμοιβές, το Fara 83 Assault Rifle και το LC10 SMG. To Fara 83 πιθανότατα θα γίνει το καινούριο αγαπημένο πολλών, αφού έχει αρκετά γρήγορο fire rate και σχετικά μικρό recoil, με ικανοποιητικό damage. Το LC10 από την άλλη είναι πολύ εύχρηστο, με επίσης αρκετά γρήγορο fire rate, με δραστικό βεληνεκές που το επιτρέπει εμπλοκές σε κάπως μεγαλύτερες ακτίνες, χαμηλό damage αλλά ικανοποιητικότατο recoil και hip-fire. Μην πάει το μυαλό κανενός στο Mac-10, δεν μιλάμε για τόσο γρήγορο ρυθμό βολής, αλλά κατά τα άλλα ένα ικανοποιητικότατο SMG που θα προσφέρει αν μη τι άλλο ποικιλία στο… μενού.

Οι προσθήκες και βελτιώσεις όμως δεν σταματούν εκεί, αφού έχουμε ένα νέο επίπεδο για το Zombies, το Firebase Z, όπου τα πράγματα αλλάζουν λίγο αφού ο χάρτης πρακτικά χωρίζεται στα δύο, με το ένα και μοναδικό teleporter να προσφέρει πρόσβαση στα δύο διαφορετικά κομμάτια. Τα Skill Tiers αποκτούν 2 ακόμα επίπεδα, με 2 νέα Aetherium Crystals, τα refined και flawless, νέο Ammo Mod, καινούρια weapon skills και φυσικά challenges. Αξίζει να σημειωθεί πως την εμφάνισή του έκανε κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών το Outbreak Event, το οποίο προσέθεσε 2 νέα modes για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Σε γενικές γραμμές η δεύτερη σεζόν του Call of Duty Black Ops: Cold War προχωράει με έναν ρυθμό…αναμενόμενο, με τις Treyarch και Activision να υπόσχονται ακόμα περισσότερες προσθήκες κατά τη διάρκεια τις σεζόν σε όπλα, επίπεδα και modes. Για ακόμα μια φορά η αγορά του Pass θα προσθέσει την απαραίτητη ποικιλία σε όσους αποφασίσουν να το αποκτήσουν, ενώ για ακόμα μια φορά, το in game currency που προσφέρεται σαν ανταμοιβή στα tiers του Pass είναι αρκετό για την αγορά του επόμενου – με λίγα «ρέστα». Αυτό που ίσως έχει αρχίσει ήδη να γίνεται ορατό είναι ο κορεσμός από τον ομολογουμένως μικρό αριθμό επιπέδων στο 6v6 competitive multiplayer, κάτι που η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται να έχει επίσης αντιληφθεί. Όπως και να ‘χει, παρά τις αρχικές αμφιβολίες από μεγάλη μερίδα του κοινού, οι ομάδες της Activision φαίνεται πως φροντίζουν να εμπλουτίζουν το περιεχόμενου του τίτλου και το Cold War έχει αρκετό… ψωμί μπροστά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*