Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Forza Motorsport 6 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Turn 10

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Forza Motorsport 6
    • 3+ pegi 3+
      • 8.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (3)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://forzamotorsport.net/en-us/ FOLLOWERS 11 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • EDITOR’S CHOICE

    9

    ENTERNITY SCORE
*
Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο να γίνει ένα λάθος για να καταλήξουμε τελικά σε κάτι πολύ σωστό. Αυτή είναι η περίπτωση του Forza Motorsport 6 και του προκατόχου του, Forza Motorsport 5. Σε πολύ απλά ελληνικά το 6 είναι καλύτερο από το 5 σε όλα του τα σημεία. Και όταν λέμε σε όλα εννοούμε σε όλα. Από την λεπτομέρεια πίσω από κάθε τι στο καταπληκτικό πλέον μενού, έως τη σκέψη που δόθηκε σε κάθε τι που χαρακτηρίζει έως και το παραμικρό στοιχείο του μεγάλου έρωτα της ομάδας ανάπτυξης, του ίδιου του αυτοκινήτου και των λειτουργιών του. Το Forza Motorsport 6 αποτελεί ορόσημο για τη σειρά που φέτος κλείνει δέκα χρόνια ύπαρξης. Έτσι η Turn 10 φρόντισε να μας δώσει τον έως τώρα καλύτερο τίτλο της, χωρίς ουδεμία υπερβολή. Κακά τα ψέματα. Το Forza Motorsport 5 αποτέλεσε μια μάλλον δυσάρεστη παρένθεση για την επιτυχή σειρά. Όχι γιατί δεν υπήρχε η απαραίτητη ποιότητα, αυτό μάλλον είναι αδιανόητο για το καλύτερο racing simulator εδώ και πολλά έτη, αλλά γιατί στη βιασύνη να κυκλοφορήσει ο τίτλος και να προλάβει το launch του Xbox One έγιναν πολλά μικρά λάθη που τελικά δημιούργησαν ένα αξιοσέβαστο πρόβλημα. Όλα αυτά όμως πλέον τέλος.



Στο Forza Motorsport 6 η αλλαγή είναι σαφής ακόμα και από το μενού. Τα λειτουργικά και επιτυχημένα μενού του 4 αντικαταστάθηκαν από τα μάλλον ξύλινα και άκαμπτα του 5, για να καταλήξουμε πλέον σ’ ένα αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στο οποίο δύσκολα χωράει βελτίωση. Τα πάντα είναι εκεί που πρέπει να είναι, η μετάβαση είναι εύκολη, δεν απαιτούνται πολλά πισωγυρίσματα και αλλαγές σελίδων και πάνω από όλα η εναλλαγή είναι γρήγορη. Η βελτίωση βέβαια έχει να κάνει και με τις διαθέσιμες πίστες και τα αυτοκίνητα. Σε αντίθεση με το φτωχότατο Forza Motorsport 5 το Forza Motorsport 6 διαθέτει πάνω από 450 αυτοκίνητα και 25 εκπληκτικές πίστες με πλέον εντυπωσιακές της Μόντσα και του Ρίο που επιστρέφει μετά τον πρώτο (!) τίτλο. Αυτό που ήταν το άλφα και το ωμέγα του τίτλου είναι και τώρα.
Το Forza Motorsport 6 αποτελεί ορόσημο για τη σειρά που φέτος κλείνει δέκα χρόνια ύπαρξης.
Το Career Mode κυριαρχεί με την ύπαρξή του να χαρακτηρίζει τον τίτλο και περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αλλαγές που και το βελτιώνουν και διορθώνουν επιτέλους ζητήματα που η κοινότητα επεσήμανε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αφενός λοιπόν πλέον ο παίκτης δεν έχει πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες από την αρχή όπως γινόταν στο  Forza Motorsport 5. Πρέπει πρώτα να τρέξει με πιο αργά και διαθέσιμα στους κανονικούς δρόμους αυτοκίνητα και να ανέβει σταθερά προς τις υψηλότερες κατηγορίες. Όμως ο διαχωρισμός πλέον είναι εξαιρετικά δομημένος, μιας και το όλο concept είναι αυτό του βιβλίου και μίας ιστορίας χωρισμένης σε τόμους. Η «αφήγηση» αυτή περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία και κούρσες και δείχνει πώς το μέσο μεταφοράς έγινε αγωνιστικό, αλλά και πώς λειτουργεί από τότε η ανταποδοτική αυτή σχέση μεταξύ αγώνων και κανονικών αυτοκινήτων. Εξάλλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε κάποιο από τα εισαγωγικά βίντεο, το “Win on Sunday, sell on Monday”, ένα από τα πλέον διάσημα ρητά του Nascar.


Το Career Mode κυριαρχεί με την ύπαρξή του να χαρακτηρίζει τον τίτλο και περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αλλαγές που και το βελτιώνουν και διορθώνουν επιτέλους ζητήματα που η κοινότητα επεσήμανε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μιας και μιλήσαμε για εισαγωγικά βίντεο, το Top Gear κάνει και πάλι την εμφάνισή του, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς τον Jeremy Clarkson. Μπορεί να ακουστεί παράξενο σε κάποιους αλλά έχουμε την εντύπωση ότι αυτή η απουσία έκανε την περιγραφή περισσότερο ανεκτή και λιγότερο πομπώδη. Από εκεί και πέρα ο παίκτης σε αρχικό επίπεδο πρέπει να αγωνιστεί σε τρία πρωταθλήματα σε κάθε «ομάδα» -από τις πέντε- αυτοκινήτων.  Αφού ολοκληρώσει σε αυτό το πλαίσιο τον τίτλο μπορεί φυσικά να γυρίσει πίσω και να ασχοληθεί με όσα πρωταθλήματα άφησε.  Και πιστέψτε μας δεν είναι λίγα. Όμως η ακόμη καλύτερη αλλαγή είναι ότι έφυγαν από το κεντρικό career και μετακόμισαν ως ανεξάρτητο τμήμα (showdowns) όλα εκείνα τα events που ήταν περισσότερο παιχνίδια και λιγότερο racing. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όντας εκεί χωριστά και ανεξάρτητα, όλα αυτά, από τα Track Days και τα Endurance Races έως το Top Gear Bowling, επιτελούν καλύτερα το σκοπό τους. Έτσι εάν θέλει κάποιος να ασχοληθεί με αυτά για να χαλαρώσει από το career (που αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες) μπορεί να το κάνει με την άνεσή του μιας και δεν απαιτούν αγορά αυτοκινήτου για τη συμμετοχή ενώ έχουν και αρκετά καλές ανταμοιβές.



Άλλα ευχάριστα νέα είναι η εξαφάνιση των tokens και κατ’ επέκταση των μικροσυναλλαγών, της μεγαλύτερης ίσως αμαρτίας του Forza Motorsport 5. Για την αγορά των πάντων χρησιμοποιούνται μόνο τα CR, τα οποία ρέουν άφθονα. Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ροή αυτή μάλλον χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Εξηγούμαστε. Η αλλαγή level συνοδεύεται πλέον από τα spins, ένα δάνειο από το Forza Horizon 2. Τα εν λόγω spins μπορεί να σας δώσουν είτε κάποιο αυτοκίνητο είτε κάποιο ποσό σε CR. Και παρά το γεγονός ότι στο θέμα των αυτοκινήτων υπάρχει μια καλή ισορροπία, (σε 29 levels μας έπεσε ένα super-car) τα CR μάλλον το παρακάνουν στην εμφάνισή τους. Εάν δε αυτό συνδυαστεί με το σύστημα ανταμοιβών μέσω Forza Hub, για όσους ασχολούνται εντατικά με τη σειρά, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει και με πολλά λεφτά και με καλά αυτοκίνητα. Αλλά, είπαμε, υπάρχει η πρόνοια της σταδιακής πορείας από τα πιο αργά στα πιο δυνατά αυτοκίνητα.
Από εκεί και πέρα το πλέον νέο στοιχείο του career (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο Free Race) είναι τα mods, που είναι ουσιαστικά κάρτες, που αγοράζονται με CR και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Αυτές που μπορούν να δώσουν ένα μόνιμο boost, αυτές που δίνουν άπαξ πλεονέκτημα και τα λεγόμενα dare. Τα τελευταία είναι μειονεκτήματα για το αυτοκίνητό σας που λειτουργούν δίκην στοιχήματος. Για παράδειγμα πρέπει να παίξετε από την κάμερα του οδηγού με την αγωνιστική γραμμή απενεργοποιημένη. Το όλο concept έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν προσθέτει κάτι, αφήστε που μετά από μερικούς αγώνες τείνει να το ξεχνά κανείς. Το θετικό είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο multiplayer και να αλλάξει τις ισορροπίες. Περισσότερα όμως για το multiplayer αργότερα. Για να κλείσουμε τα του career, υπάρχει μια ανεξήγητη λεπτομέρεια που θα ξενίσει τους παλιούς της σειράς. Στη διάρκεια των αγώνων του career λοιπόν δεν υπάρχει πουθενά η ένδειξη του κατά πόσο κάνετε «καθαρό» γύρο ή όχι. Επειδή μάλιστα αυτό δείχνει να εξαρτάται από τη χρήση ή όχι mods, γεννιούνται ερωτήματα. Σε όλα τα άλλα modes  παιχνιδιού η σχετική ένδειξη υπάρχει, ενώ όταν ρωτήσαμε σχετικά άνθρωπο της εταιρείας ανάπτυξης δεν λάβαμε κάποια σαφή απάντηση.



Αναφορικά με τα υπόλοιπα modes τώρα είναι εδώ όλα και με εξαιρετικά δομημένο τρόπο, με -όπως πάντα- το Rivals να ξεχωρίζει. Οι δυνατότητες για tuning είναι λεπτομερείς κατά το σύνηθες και θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό, ενώ οι δυνατότητες βαψίματος και διακόσμησης του αυτοκινήτου είναι και πάλι στη διάθεση των «μερακλήδων». Αξίζει εδώ να πούμε ότι σε αντίθεση με το Project Cars, οι παίκτες μπορούν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις δημιουργίες τους, κάτι που συνέβαινε πάντοτε. Θα παρατηρήσατε ότι δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για τον πυρήνα του τίτλου, την οδήγηση αυτή καθαυτή. Κυρίες και κύριοι έχουμε να κάνουμε πιθανότατα με την καλύτερη υλοποίηση προσομοίωσης οδήγησης σε videogame, ειδικά σε ό,τι αφορά την αποτύπωση και εκτέλεση αυτής μέσω χειριστηρίου.
Ευχάριστο νέο είναι και η εξαφάνιση των tokens και κατ’ επέκταση των μικροσυναλλαγών, της μεγαλύτερης ίσως αμαρτίας του Forza Motorsport 5.
Η σειρά ήταν πάντοτε η καλύτερη σε αυτόν τον τομέα και με την τρέχουσα προσπάθειά της απλά αφήνει πίσω της κάθε έννοια ανταγωνισμού. Σημειωτέον ότι η ποιότητα δεν πέφτει -το αντίθετο μάλιστα- όταν χρησιμοποιείται τιμονιέρα. Όμως αυτήν τη φορά η Turn 10 το πήγε ακόμη παραπέρα. Εισάγοντας -επιτέλους, μετά από 6 τίτλους- οδήγηση στη βροχή αλλά και τη νύκτα, έδειξε πραγματικά πώς γίνεται κάτι τέτοιο και πόσο συγκλονιστική εμπειρία μπορεί να αποτελέσει. Στη βροχή δεν έμεινε απλά στην εξαιρετική αποτύπωση του πώς επηρεάζει την πρόσφυση η βρεγμένη άσφαλτος, αλλά εισήγαγε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι λακκούβες με νερό σε συγκεκριμένα σημεία της πίστας. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι, μιας και έχει μελετηθεί προσεκτικά σε ποιο σημείο εμφανίζονται σε κάθε μία από τις πίστες του παιχνιδιού. Δεν θέλετε να μάθετε τι γίνεται όταν πέφτει κάποιος σε λάκκο με νερό με 300 χιλιόμετρα.


Το Top Gear κάνει και πάλι την εμφάνισή του, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς τον Jeremy Clarkson.

Η δε νύκτα είναι εξίσου καταπληκτική, με την ορατότητα να περιορίζεται στις πίστες όπου δεν υπάρχει τεχνητός φωτισμός (π.χ. Le Mans, Nurburgring) αποκλειστικά σε ό,τι φωτίζουν οι προβολείς των αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι σε μία περίπτωση όπου χάσαμε τον έναν προβολέα σε σύγκρουση ζήσαμε την απόλυτη και τρομακτική ημιφωτισμένη εμπειρία. Κάπου εδώ, και με αφορμή τη βροχή και τη νύκτα, πρέπει να μιλήσουμε για τον αψεγάδιαστο και απόλυτα συμβατό με τη νέα γενιά τεχνικό τομέα. Τα γραφικά είναι καταπληκτικά σε όλες τους τις εκφάνσεις, ο ήχος των αυτοκινήτων αψεγάδιαστος και διαφορετικός ανάλογα με το περιβάλλον της πίστας, ενώ το frame rate δεν πέφτει ποτέ. Σχετικά με το ΑΙ συνεχίζεται η χρήση των Drivatars που προσφέρει το απρόβλεπτο και που, ως εμπειρία, είναι βελτιωμένη σε σχέση με το Forza Motorsport 5, αλλά και πάλι σε αρκετά σημεία το αποτέλεσμα είναι ή τους ύψους ή του βάθους. Συγκεκριμένα σε έναν σχεδόν απροβλημάτιστο τίτλο είναι λάθος να χρησιμοποιείται κατά κόρον το «τέχνασμα» του ότι οι καλύτεροι οδηγοί της κούρσας είναι πάντοτε αυτοί που είναι ακριβώς μπροστά σας ή πίσω σας. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις τίτλων που το review γράφεται πριν το launch το να μιλήσει κανείς με ασφάλεια για το multiplayer είναι λίγο ριψοκίνδυνο λόγω του ότι οι servers δεν έχουν το απαραίτητο φορτίο για να δει κανείς πώς ανταποκρίνονται. Εμείς πάντως κάναμε μια προσπάθεια μιας και ασχοληθήκαμε αρκετά με το multiplayer και στην εποχή που αυτό ήταν διαθέσιμο μόνο στον Τύπο και τους developers αλλά και μετά τις 10/9, όταν μπήκαν στο χορό οι κάτοχοι της Ultimate Edition.



Σε επίπεδο περιεχομένου λοιπόν τα πράγματα είναι όπως τα είχαμε αφήσει στο Forza Motorsport 5, με την προσθήκη του εξαιρετικού Leagues mode, που αξιολογεί τον παίκτη ανάλογα με την πρόοδο του σε αυτά και τον κατατάσσει στην ανάλογη κατηγορία. Ως έχει ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που τον ικανοποιεί. Δυστυχώς όμως, ακόμη και σε αυτό το πρώιμο στάδιο με το όχι και τόσο μεγάλο βάρος, οι servers δείχνουν να έχουν προβλήματα, μιας και θέματα με τη συνδεσιμότητα σε αγώνες είχαμε, αλλά και περιπτώσεις όπου οι αντίπαλοί μας κινούνταν μεν στην οθόνη αλλά ή γυρισμένοι στο πλάι ή με την όπισθεν. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο τίτλος προσπαθεί να προειδοποιεί σε ανάλογες περιπτώσεις ότι η σύνδεση δεν είναι καλή, χωρίς να το πετυχαίνει πάντοτε. Προβλήματα υπάρχουν και με το in game chat, μιας και πολλές φορές δεν ακούγονται όλα τα μέρη μιας συνομιλίας. Έχοντας πλέον την ευκαιρία να ασχοληθούμε εντατικά με το multiplayer του τίτλου μετά την κυκλοφορία του, τα συμπεράσματα είναι σαφώς πιο πλήρη και πιο ευνοϊκά. Φαίνεται πώς οι επιπλέον μέρες έκαναν καλό στην Turn 10 μιας και οι servers του τίτλου είναι σταθεροί, το matchmaking γίνεται με τον σωστό τρόπο και γενικότερα όλα λειτουργούν αρμονικά παρά το πλήθος των παικτών. Αξίζει να αναφερθεί η άψογη απόδοση και στο multiplayer των πιστών με βροχή και νύκτα.



Εν κατακλείδι μπορούμε να πούμε με σχετική ασφάλεια ότι το Forza Motorsport 6 είναι -με διαφορά- ο καλύτερος τίτλος racing simulation της νέας γενιάς και ότι ο ανταγωνισμός για να το πλησιάσει καν χρειάζεται τεράστια προσπάθεια. Με την προσπάθειά της αυτή η Turn 10 έδειξε ότι μαθαίνει από τα λάθη της και ότι τελικά μπορεί, ακούγοντας την κοινότητα, να πετύχει εξαιρετικά πολλά πράγματα. Το Forza Motorsport 6 είναι ο μόνος τίτλος που παίρνοντας πολύ σοβαρά τα αυτοκίνητα, πετυχαίνει μέσω της σοβαρότητας αυτής να διασκεδάσει απόλυτα τον παίκτη.


 
EDITOR’S CHOICE

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Το καλύτερο μοντέλο οδήγησης της ιστορίας
  • Η βροχή και η νύκτα αποτελούν ένα οδηγικό ποίημα
  • Απίστευτα γραφικά και τεχνικός τομέας
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Προβλήματα Multiplayer σε επίπεδο συνδεσιμότητας
  • Κάποιες φορές ασταθές ΑΙ και drivatars
  • Πάνω από την πίστα πετάει ένα ελικόπτερο και μας εκνευρίζει
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
23 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spartan343
    • To παιχνίδι διαβάζω ότι είναι εξαιρετικό και από το review του Δημήτρη, αλλά και γενικότερα από αλλού. Μπράβο σας που δεν βάλατε και βαθμολογία ακόμη, αφού δεν έχει δοκιμαστεί το online. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό όσο τα υπόλοιπα τμήματα του παιχνιδιού

    • Dimitris Tsints
    • Εξαιρετικό το review! Όσο για το παιχνίδι, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! Άξιος συνεχιστής της σειράς Forza. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
      ΥΓ: Ο χειρισμός στη βροχή, όλα τα λεφτά!

    • diver_gr
    • Respect προς την Turn10! Το 6 είναι αυτό που θα έπρεπε να είχαμε στο 5 αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Πως κάνεις τώρα υπομονή μέχρι αύριο που ξεκλειδώνει??? :)

    • Harkyn
    • Ακριβώς παιδιά, παιχνίδι που αγοράζεις κονσόλα για αυτό.Χαίρομαι που δεν έκαναν τα ιδια λάθη με το 5 γιατι και αυτο ήταν πολύ καλο σε γενικές γραμμές.
      Φοβερό review @Βlackstorm το περιμένω να μου έρθει μόλις κυκλοφορήσει και εδώ.Δεν το λέω στον πατέρα μου ότι κυκλοφόρησε το 6 γιατι στο 5 έπαιζε μέχρι να πάρει το χρυσό σε όλες τι πίστες(μονο με racing ασχολείται και ότι έχει σχέση με παγκόσμιο πόλεμο)! :P

    • pankar94
    • Εγω παντως βρηκα forza 5 με 15 ευρω.Οποτε θα τη βγαλω μεχρι να πεσει η τιμη του 6 γιατι ειναι πολλα τα 70 ευρω.Μονο halo 5 θα παρω day one.

    • Whitey
    • @Deatchracer, όσο έχουμε τα capital και δεν έρχονται πολλά κομμάτια επίσημα δεν θα πέσουν οι τιμές στα μικρότερα καταστήματα.

      Μπράβο στον Δημήτρη για το εξαιρετικό του review!

    • Blackstorm
    • @pancar94 Μου τη σπάει από το 5 το ελικόπτερο, ότι δεν έχει να κάνει με τον αγώνα μου αποσπά την προσοχή. Βλέπεις παίζω και από την κάμερα του προφυλακτήρα, οπότε... Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

    • Deathracer2009
    • Αγορασα το παιχνιδι και επειδη εχω να παιξω απο το Forza 4 διοτι το FM5 αποφασισα να μην το αγγιξω, μεχρι στιγμης εχω χασει λιγο τον μπουσουλα με τα menus αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν μπορω να διαλεξω οποιο event θελω εγω. Μου εχει μερικα διαθεσιμα και παιζω οπως ηταν στο carreer του FM4 αλλα εκει μπορουσα ανετα να βγω απο τα seasons και να παω να διαλεξω οποιο event ηθελα απο τα πολλα που ειχε. Υπαρχει κατι τετοιο στο FM6 και δεν το εχω δει;

    • AnimaPura
    • To career ήταν ανοιχτό στο 5, αλλά σε ορισμένους δεν άρεσε (!) και το ξανακάνανε πιο oldschool τύπου. Τρομερές ιδέες.

    • Viper71
    • Και κάπως έτσι, για να μην γράψω ΑΚΡΙΒΏΣ ΈΤΣΙ, θα έπρεπε να είναι όλα τα racing παιχνίδια, δηλ, κάθε επόμενο να κρατάει μόνο τα καλά στοιχειά από τα προηγούμενα και να μας τρελαίνει με την οπτική του αναβάθμιση. Ελπίζω το επόμενο Driveclub να μάθει από τη μαμά "Turn10" ενώ το (οσο ιεροσυλία και εάν φανεί) επόμενο GT όταν και εάν έρθει στο 4 μας, ελπίζω να μοιάζει και ακόμα καλύτερα να ξεπερασει ότι ακριβώς μας προσέφερε η MS και η Turn10 με το Forza6.

      Για το παιχνίδι, ότι και να γράψω είναι λίγο...δυστυχως, για εμένα, ήρθε την ώρα που έχω κολλλλλλλλήσει με το MGS στο 4 και δεν του δίνω την προσοχή που του πρέπει.

      Επίσης όσοι έχετε τα προηγούμενα Forza μπείτε στο hub και "παρτε" τα δώρα σας για το 6, πολλλλλλλα λεφτά και ενα "καρο" ατοκινητα :)

    • AnimaPura
    • Θα συμφωνήσω. Το μοναδικό μειονέκτημα του 6 είναι θεωρώ ότι η βροχή και η νυχτερινή οδήγηση δεν είναι διαθέσιμες σε κάθε σιρκουί και ποτέ ταυτόχρονα. Κατά τα άλλα έχει βελτιωθεί σε όλες τις πτυχές του. Αν το GT κάνει αυτό που έκανε το FM και έφτασε σε αυτό το επίπεδο, τότε θα μιλάμε για την καλύτερη εποχή του genre και για τις δυο κονσόλες.

    • Deathracer2009
    • Eντωμεταξυ αυτη η βλακειουλα που εβαλαν απο το FH2 (ναι για τα spin μιλαω) γιατι το εβαλαν και στο FM; Ειμαι τοσο κωλοφαρδος που στο πρωτο spin κερδισα την Bugatti Veyron (1 εκ. credit) μετα μια φορμουλα, μια ferrari και τελος 1 εκατ. credits (!). Και ειμαι level 6 αν θυμαμαι καλα.

    • AnimaPura
    • Κάποια είναι rigged. Ξέρω τουλάχιστον 7 άτομα που κέρδισαν την Veyron στο πρώτο wheel spin. Είναι καλή φάση για όσους τρέχουν με πολλές βοήθειες και δεν βγάζουν πολλά Credits.

    • Blackstorm
    • Κοιτάτε και εμένα δεν μου άρεσε να είναι διαθέσιμα τα events από την αρχή και το σημειώνω και στο review. Δεν μου έδινε αίσθηση προόδου. Α και μαι συμβουλή, ότι και να κάνετε, μην αγγίξετε την φόρμουλα Ε. Είναι πιο αργές από παραπληγικό κοτόπουλο. Ρε τυχεράκηδες, μόνο εγώ δεν κέρδισα τη Buggati? Την έχω βγάλει με μπακατέλες και 5000-50000 CR

    • Deathracer2009
    • Ναι αλλα θα ειναι κριμα να μην παιχτει αυτο το event με τις φορμουλες. Δηλαδη ειναι χειροτερες απο αυτοκινητα κατηγοριας F που σε αγωνες με 5-6 lap σε επιανε βαρεμαρα στο 2ο γυρο; :P

    • Blackstorm
    • Στην Ινδιανάπολη πήγα να κοιμηθώ. Παραλίγο να το δώσω στην είκοσι μηνών κόρη μου. Η τελική είναι 225. Μετά ύπνος.

*