Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GeForce Now Video How To & Review

*
Πριν από μερικές μέρες το GeForce Now της Nvidia έφυγε από τη φάση beta και έγινε εμπορικό προϊόν, διαθέσιμο για όλους και φυσικά και στην Ελλάδα. Για όσους δε γνωρίζουν, το GeForce Now είναι μια game streaming υπηρεσία, μέσω της οποίας ο συνδομητής μπορεί να παίξει παιχνίδια που ήδη κατέχει σε κάποιο online κατάστημα με PC Games, σε οποιαδήποτε συσκευή ειναι συμβατή με την εφαρμογή GeForce Now, μέσω internet streaming. Αυτή τη στιγμή διαθέτει δυο πακέτα, το δωρεάν για όλους και το Founders Edition το οποίο κοστίζει €5,5 το μήνα για 12 μήνες, με τους τρεις πρώτους μήνες να είναι δωρεάν. Το δωρεάν πακέτο έχει δυο βασικούς περιορισμούς: το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις μέχρι μια ώρα συνεχόμενα (αλλά μετά μπορείς να ξαναφορτώσεις το παιχνίδια για την επόμενη ώρα) και κυρίως το γεγονός ότι οι δωρεάν παίχτες μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας μέτα από τους συνδρομητές. Αυτό σημαίνει πως όταν μαζευτεί κόσμος, είναι σχεδόν αδύνατο να συνδεθεί κανείς και να παίξει. Τη τελευταία εβδομάδα, από τις 5 το απόγευμα και μετά, είναι πράγματι αδύνατο να παίξουμε, αλλά τα πρωινά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.



Το Founders Edition συνδρομητικό πακέτο έχει επιπλέον δυο καλούδια, την ενεργοποίηση RTX χαρακτηριστικών στα παιχνίδια που το διαθέτουν και το γεγονός ότι το ίδιο το GeForce Now βρίσκει τα συμβατά με την υπηρεσία παιχνίδια μέσα από αυτά που κατέχει ο χρήστης, σκανάροντας τα online καταστήματα. Από εκεί και πέρα, οι απαιτήσεις σε hardware ειναι ελάχιστες με την εφαρμογή GeForce Now να είναι διαθέσιμη σε Windows και Mac, σε Android tablet και κινητά και στο Nvidia Shield. Δεν υπάρχει ακόμα για συσκευές IOS. Ακόμα και ένα αρχαίο PC που μπορεί να τρέξει την εφαρμογή, είναι ικανό να παίξει το Metro Exodus, το Assassin's Creed Odyssey και άλλα απαιτητικά PC games, αρκεί να υπάρχει καλή σύνδεση στο Internet. Και όταν λέμε καλή, η Nvidia προτείνει ενσύρματη σύνδεση με το router όταν είναι δυνατό και όταν είναι ασύρματη, αυτή να είναι στα 5Ghz και ταχύτητα Internet στα 50Mbs. Μπορείς κανείς να παίξει και με λιγότερα, αλλά η εμπειρία μάλλον δε θα είναι ίδια. Ο Δημήτρης Καρέτσος δοκίμασε τη δωρεάν υπηρεσία σε μια Fiber to the Home γραμμή με ταχύτητα 100Mbs. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας τα πάντα που αφορούν το GeForce Now λοιπόν και να πάρετε μια γεύση από το πως θα ειναι το gaming σε μια δεκαετία.

 
ΘΕΤΙΚΑ
  • Δωρεάν υπηρεσία
  • Μπορείς να παίξεις άνετα games σε κινητό ακόμα και με σύνδεση 4G (προσοχή στα DATA σας)
  • Εξαιρετική απόκριση, με χαμηλό latency και μηδενικά σπασίματα
  • Δε χρειάζεται να ξανα αγοράσεις τα παιχνίδια που ήδη έχεις
  • Αρκετά μεγάλη λίστα με συμβατά games
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Το θέμα με τα credentials των online καταστημάτων. Είτε θα πρέπει να βάζεις συνέχεια τους κωδικούς από την αρχή, είτε αυτοί θα γίνουν save σε ένα virtual machine κάπου στην Ευρώπη.
  • Με τη δωρεάν υπηρεσία, είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις άδεια θέση και να παίξεις από το απόγευμα και μετά.
  • Οι απαιτήσεις σε ταχύτητα και latency σύνδεσης στο Internet δεν είναι αμελητέες.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*