Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Διαγωνισμός Trials Rising - Οι διαγωνισμοί με δώρα videogames συνεχίζονται στο Enternity και αυτή τη φορά χαρίζουμε 6 αντίτυπα PS4 για το Trials Rising. >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Go Vacation Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Namco Bandai

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Nintendo

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  3+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Αν το καλοσκεφτεί κανείς, το Go Vacation φαίνεται εκπληκτικό στο χαρτί. Ένας ανάλαφρος τίτλος, με πάρα πολλά mini games που φωνάζουν για multiplayer και ένα μεγάλο νησί που οι παίκτες μπορούν ελεύθερα να εξερευνήσουν, να χαζέψουν, να σπαταλήσουν «άσκοπα» το χρόνο τους. Το Kawawii Island και οι τέσσερις περιοχές του, οι Marine, Mountain, Snow και City, είναι γεμάτο με μυστικά, δραστηριότητες, κόσμο, ένα περιβάλλον που προδιαθέτει για τα καλύτερα. Στο χαρτί λοιπόν, όλα δείχνουν ιδανικά. Στην πράξη όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το Go Vacation είναι remake του ομώνυμου τίτλου του Wii, ένα παιχνίδι που αντιπροσωπεύει μια μάλλον ανούσια προσέγγιση στα videogames, όπου όλοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την τεράστια εγκατεστημένη βάση της κονσόλας. Η νέα έκδοση του τίτλου φέρνει ξανά στο προσκήνιο αυτήν τη φιλοσοφία, ζωντανεύοντας μνήμες που οι περισσότεροι θέλουμε να ξεχάσουμε.Το Go Vacation κάνει ελάχιστα για να κρύψει ότι είναι τίτλος του Wii. Τα γραφικά παραμένουν ίδια με τότε, άχρωμα και βαρετά, σίγουρα πολύ μακριά από τις παραγωγές που μας έχει συνηθίσει το Switch στους λίγους αυτούς μήνες της ζωής του. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο τεχνικός τομέας είναι το πιο ασήμαντο πρόβλημα του τίτλου. Αν σε έναν τίτλο που απαρτίζεται από mini games και έχει ως στόχο το multiplayer, αυτό που τραβάει το βλέμμα είναι το hub, ο κόσμος που υποτίθεται συνδέει τις όποιες δραστηριότητες, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι τα προβλήματα βρίσκονται στα θεμέλια. Το Go Vacation έχει πάρα πολλά mini games, κυρίως αθλητικού χαρακτήρα, υποστηρίζει βεβαίως βεβαίως motion και παραδοσιακό χειρισμό, όμως δεν κάνει καμία προσπάθεια να μετατρέψει αυτά τα mini games σε κάτι ενδιαφέρον.Η ποσότητα μπορεί να φαντάζει αρκετή, όμως δύσκολα θα βρει κάποιος κάτι που να του τραβήξει την προσοχή. Το κακό σύστημα φυσικής σε κάποια που χαλάει την αίσθηση, τα προβλήματα στον χειρισμό σε ορισμένα, οι βαρετές ιδέες και η ανούσια εκτέλεση στα περισσότερα, εμποδίζουν τον τίτλο να προσφέρει κάτι αμυδρά ευχάριστο και ενδιαφέρον. Ακόμη και τα mini games που στηρίζονται σε κάποια θεωρητικά πρωτότυπη ιδέα, δεν καταφέρνουν να αναδειχθούν, κρατώντας το ενδιαφέρον για ελάχιστο χρόνο. Οι υπομονετικοί θα καταφέρουν να ξεκλειδώσουν μια βίλα την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν όπως θέλουν, αλλά η βαρετή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν (να ασχοληθούν δηλαδή με 20 mini games με τη σειρά που προτείνει το ίδιο το παιχνίδι) στερεί την όποια ουσία και αίσθηση επιτεύγματος που προκαλεί η ολοκλήρωση της.Το χειρότερο πρόβλημα του Go Vacation είναι αυτό που είπαμε παραπάνω. Κουβαλάει πάνω του δυσάρεστες μνήμες μιας εποχής γεμάτης με ανούσιους τίτλους που τελικά κατέκλυσαν τη βιβλιοθήκη του τότε επιτυχημένου εμπορικά Wii και η πιθανότητα  αναζωπύρωσης μιας τέτοιας κατάστασης στο Switch είναι το λιγότερο τρομακτική. Τουλάχιστον ο τίτλος της Namco Bandai είναι ειλικρινής και δίνει αμέσως την καλύτερη συμβουλή: Αφήστε τον ήσυχο και Go Vacation. 

4

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
 • Μεγάλος κόσμος, με πολλές δραστηριότητες
 • Πάρα πολλά mini games
 • Πολλές δυνατότητες για customization
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
 • Γραφικά μιας άλλης εποχής, καμία προσπάθεια εκσυγχρονισμού τους
 • Άψυχος, διακοσμητικός, κόσμος που δεν αντιδράει στις πράξεις του παίκτη
 • Βαρετά mini games
 • Προβλήματα σε χειρισμό, φυσική
 • Βιαστική εκτέλεση, δίνεται προτεραιότητα στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!