Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hitman: Episode 5 - Colorado Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    IO Interactive

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Hitman
    • 18+ pegi 18+
      • 8.3 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (4)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://hitman.com/ FOLLOWERS 13 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
*
Μετά την Πόλη του Φωτός, την Ιταλία, το Μαρόκο και την Μπανγκόκ, σειρά έχει το Colorado των Ηνωμένων Πολιτείων, και η νέα στάση στο ταξίδι του 47 αποδεικνύεται μία από τις πιο δύσκολες. Κυρίως γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Hitman δεν κινείται σε δημόσιους χώρους, αλλά αντιθέτως ξεκινάει από την αρχή σε κατάσταση "trespassing". Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, ο 47 πρέπει να περιηγηθεί στα άδυτα ενός αυτοσχέδιου στρατοπέδου μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης, και αυτήν τη φορά έχει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις στόχους. Ο πρώτος είναι ο Sean Rose, ή αλλιώς ο άνθρωπος που θεωρείται πως είναι "Shadow Target" από την Diana και την ICA. Οι υπόλοιποι είναι συνεργάτες του Rose, αλλά δυστυχώς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σίγουρα χωρίς τις παραξενιές των στόχων που αναλάβαμε στα προηγούμενα επεισόδια.



Τα παραπάνω, βέβαια, απευθύνονται σε όσους ακόμα παρακολουθούν την εξέλιξη της ιστορίας, για την οποία θα πρέπει να σημειωθεί πως η IO Interactive υπήρξε λίγο...φειδωλή, όσον αφορά στο τι αποκαλύπτεται και πως. Το τέλος του επεισοδίου θα ρίξει λίγο φως και θα ξεκαθαρίσει κάποιες πτυχές, αν και τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα δεν βρίσκουν απάντηση στην πλειοψηφία τους. Η ύπαρξη τεσσάρων στόχων σημαίνει πως ο 47 έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, και πράγματι το Colorado είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο. Ταυτόχρονα όμως, η ύπαρξη τόσων πολλών στόχων σε ένα επεισόδιο σημαίνει ότι οι δυνατότητες εξόντωσής τους δεν έχουν το βαθμό διαφοροποίησης που υπήρχε στα προηγούμενα επεισόδια, τουλάχιστον όσον αφορά στις πιθανές οδούς. Οι φανατικοί της σειράς σίγουρα θα βρουν ενδιαφέροντες και αστείους τρόπους για να εκτελέσουν τους στόχους τους και το χιούμορ της IO δεν απουσιάζει ούτε από εδώ.


Η ύπαρξη τεσσάρων στόχων σημαίνει πως ο 47 έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, και πράγματι το Colorado είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο.

Η εστίαση στο stealth και την επιλογή της κατάλληλης μεταμφίεσης είναι ακόμα πιο μεγάλη αυτήν τη φορά, αφού ο 47 δεν έχει τη δυνατότητα να "χαθεί" στο πλήθος, κάτι που σημαίνει ότι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτικός. Αυτό, βέβαια, η απουσία δηλαδή δημόσιων χώρων και αθώων περαστικών, αδικεί το ίδιο το επίπεδο και όποιο ενδιαφέρον αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει στους παίκτες. Φυσικά, νέα όπλα και "παιχνίδια" είναι διαθέσιμα για τους παίκτες και θα βοηθήσουν αυτούς που τους αρέσει να παίζουν με τη λεία τους, νέα contracts και challenges, και φυσικά μία νέα περιοχή διαθέσιμη για Elusive Targets. Κατά τα άλλα, κανείς μπορεί να περιμένει updates από την IO στη σταθερότητα και το UI, καθώς και μια αξιοσημείωτη μείωση των χρόνων loading.



Το Colorado σίγουρα δεν είναι το πιο ενδιαφέρον επεισόδιο της σεζόν, αλλά είναι ένα από τα πιο απαιτητικά και -γιατί όχι- διασκεδαστικά. Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν ως filler, αλλά ακόμα και έτσι, η IO δεν απογοητεύει τους οπαδούς της σειράς, αφού φροντίζει να...γεμίσει το επεισόδιο με περιεχόμενο και challenges. Οι συμβιβασμοί που έχουν γίνει, έχουν γίνει για να προχωρήσει η ιστορία με τις απαραίτητες αποκαλύψεις, κάτι που σημαίνει ότι στην επόμενη στάση του 47 μπορούμε να περιμένουμε ένα συναρπαστικό φινάλε.


 

8

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Stealth
  • Πρόκληση/δυσκολία
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Λιγότερα opportunities
  • Συμβιβασμοί για να προχωρήσει η ιστορία
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*