Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Luigi's Mansion 3 Multiplayer DLC 2 Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το Luigi's Mansion 3 Multiplayer DLC 2 προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να διασκεδάσετε.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του DLC για το online κομμάτι του Luigi's Mansion 3 και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν σε τι ακριβώς επένδυσαν τα χρήματα που έδωσαν για να το αποκτήσουν. Το μοτίβο παραμένει ακριβώς ίδιο με το πρώτο μέρος. Τρία νέα mini games στο ScreamPark και τρεις νέες ενδυμασίες για τον Luigi, για να ανανεώσει τη διαθέσιμη γκαρνταρόμπα του στο ScareScraper Mode. Κάνοντας την αρχή με τα νέα mini games, πρώτο στη λίστα είναι το PuckStravaganza. Όπως πολύ πιθανό να καταλάβατε, μέχρι και 8 παίκτες ρίχνονται σε ένα γήπεδο hockey και νικήτρια είναι εκείνη η ομάδα που μέσα σε τρία λεπτά κατορθώνει να σκοράρει περισσότερα γκολ εναντίον των αντιπάλων. Ο δίσκος, ή αλλιώς puck, είναι διαφόρων μεγεθών. Όσο μεγαλύτερος, τόσο περισσότεροι πόντοι προστίθενται στο ενεργητικό σας αν σκοράρετε. Επιπλέον, συνήθως, στην αρένα βρίσκονται περισσότερα από ένα puck, οπότε ανά πασα στιγμή και οι δύο ομάδες είναι δυνατό να βρίσκονται ταυτόχρονα σε άμυνα και επίθεση, γεγονός που προσθέτει πόντους στο ενδιαφέρον. Σε περίπτωση που έχετε μείνει πίσω στο σκορ, δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε μιας και υπάρχει και το τεράστιο puck που δίνει δεκάδες πόντους σε όποια ομάδα σκοράρει. Αν τώρα έχετε απορία για το πως χειρίζεστε τους δίσκους, τότε μάλλον δεν έχετε παίξει ποτέ Luigi's Mansion. Ακριβώς όπως κάνουν με το κυνήγι φαντασμάτων, οι παίκτες χρησιμοποιούν το Poltergust, με το οποίο είτε ρουφάνε προς το μέρος τους, είτε προωθούν το puck. Τεράστια προσοχή στα αυτογκόλ που δεν αποκλείεται να σας στοιχίσουν τη νίκη σε ένα mini game που μάλλον είναι ό,τι καλυτερο έχει να προσφέρει το δεύτερο μέρος του DLC.




Οι αγώνες με σαμπρέλες θυμίζουν στους περισσότερους τα παιδικά τους χρόνια, όταν και πλατσούριζαν σε κάποια πισίνα ή στη θάλασσα. Ο Luigi όμως συνεχίζει να αγνοεί το γεγονός ότι μεγάλωσε και έβγαλε μουστάκια και όποτε του δοθεί η ευκαιρία ρίχνεται με τα μούτρα στο αγαπημένο του σπορ. Οι χώροι είναι αρκετά στενοί, οι διαδρομές μικρές και όταν βρίσκονται ταυτόχρονα 8 παίκτες στην οθόνη, γίνεται πραγματικά χαμός. Οι νάρκες αποτελούν σοβαρά εμπόδια, το ίδιο και οι σαμπρέλες, που μάλλον αποπροσανατολίζουν παρά βοηθάνε. Οι γύροι τρεις και κάθε φορά νικήτρια είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους, δηλαδή εκείνη οι παίκτες της οποίας θα περάσουν, συνολικά, πιο γρήγορα από τη γραμμή τερματισμού. Το αρνητικό είναι πως οι διαδρομές είναι μονάχα τρεις κι εδώ η Nintendo έχασε την ευκαιρία να προσφέρει κάτι παραπάνω από άποψη διάρκειας.



Τρίτο και τελευταίο, το Desperate Measures. Εδώ η οθόνη χωρίζεται στα δύο και κάθε ομάδα έχει στη διάθεσή της μια ζυγαριά, άφθονη άμμο και αρκετά βαριά αντικείμενα. Το παιχνίδι καθορίζει συγκεκριμένο αριθμό και κάθε ομάδα πρέπει να φροντίσει να υπάρχει περίπου αυτό το βάρος στη ζυγαριά, προσθέτωντας ή αφαιρώντας με τη χρήση του Poltergust. Όποιος νομίζει ότι βρίσκεται κοντά, δεν έχει παρά να ρίξει μια ριπή φωτός με το φακό του σε έναν αισθητήρα, οπότε ξεκινάει το ζύγισμα. Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο χύμα και δεν υπάρχει ξεκάθαρο μέτρο όσον αφορά τον υπολογισμό του βάρους πριν αρχίσει το παιχνίδι να ζυγίζει, οπότε ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή. Τεράστια κόκκινα φαντάσματα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σας αποσπάσουν από τον τελικό στόχο. Επιπλέον, αν θέλετε να ανεβάσετε ακόμα περισσότερο τον πήχη δυσκολίας για τους αντιπάλους, μπορείτε να τους βομβαρδίσετε με νάρκες, καθιστώντας τους ανίκανους να κάνουν το παραμικρό για λίγα δευτερόλεπτα.



Τα τρία νέα κοστούμια είναι για μια ακόμα φορά εμπνευσμένα από ορόφους της έπαυλης. Ο μάγος The Amazing Luigi, ο παλαιοντολόγος Paleontoluigist και ο πειρατής Cap'n Weegee έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα στο SkyScraper, πακέτο με τρεις νέους τύπους επιπέδων που είναι εναρμονισμένα στο στιλ στο οποίο αναφέρεται κάθε ενδυμασία. Όπως γράψαμε και για το πρώτο DLC, έτσι και τώρα θα πούμε πως οι στολές θα μπορούσαν να είναι περισσότερες, προκειμένου να καλυφθούν τα θέματα όλων των ορόφων του παιχνιδιού.



Η εικόνα που μένει είναι πως, συνολικά, το δεύτερο πακέτο δεν έχει κάτι που να το κάνει να ξεζωρίζει από το πρώτο και μάλιστα το γεγονός ότι η νίκη στο Desperate Measures είναι κάτά ένα μεγάλο ποσοστό βασισμένη στον παράγοντα τύχη, αφαιρεί πόντους. Τέλος, ναι μεν και αυτήν τη φορά οι κάτοχοι του παιχνιδιού έχουν αρκετά νέα πράγματα να ασχοληθούν, όμως ακόμα προσπαθούμε να κατανοήσουμε γιατί το περιεχόμενο δεν δόθηκε σε μία δόση, αλλά σε δύο. 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Αρκετό νέο περιεχόμενο
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Μικρός αριθμός ενδυμασιών
  • Ο παράγοντας τύχη αναδεικνύει τον νικητή στο Desperate Measures
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*