Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Resident Evil 7: End Of Zoe Review

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Capcom

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Capcom

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  18+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Βοήθησε όσο βοήθησε η Zeo Baker στην κεντρική ιστορία και δεν μάθαμε ποτέ τι απέγινε. Όχι ότι πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα για την ίδια. Εκεί που χάνονται τα ίχνη της στο campaign ξεκινά το End Of Zoe, ένα ακόμη μικρό campaign που επιχειρεί να κλείσει τον κύκλο της μοναδικής κόρης της οικογένειας Baker. Πάνω που περιβάλλεται σε κρυστάλλινο κουκούλι και μία που εμφανίζονται άνθρωποι της Umbrella για τη μαζέψουν και να τη βοηθήσουν. Τι κρίμα που λογάριασαν χωρίς των Joe.

Joe; Ποιος Joe;

Είτε καταλήξετε στο End Of Zoe DLC επειδή εξασφαλίσατε το Season Pass του παιχνιδιού είτε το αγοράσετε ξεχωριστά, το σίγουρο είναι ότι εδώ μόνο θα δείτε τον Joe Baker, το θείο της Zoe που κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Και δεν γίνεται κόπος για ιδιαίτερη ανάλυση. Απλά βλέπει τη ανιψιά του σε δύσκολη θέση, δεν ξέρει ότι οι άνθρωποι της Umbrella θέλουν το καλό της, τους λιώνει τα μούτρα και προχωρά από εκεί. Ο Joe είναι ο φιλικός χουλιγκάνος του βάλτου της γειτονιάς σας. Μένει μόνος του στη φύση, αν συναντήσει κανέναν κροκόδειλο του λέει δυο λογάκια, μερικά φωνήεντα, κανονίζει ένα «τε α τε» που λένε και στα πολύ βαριά. Διότι ο Joe δεν χρειάζεται όπλα. Έχει γροθιές. Καμιά φορά φτιάχνει και κανένα δόρυ με ό,τι βρει πρόχειρο. Χρησιμοποιεί ό,τι βρει στη φύση για την αναπλήρωση ενέργειας και για οτιδήποτε χρειαστεί.Η διαδρομή του στο campaign είναι τόσο γραμμική όσο και η σκέψη του, αλλά ο περίγυρός του είναι πιο ενδιαφέρων τουλάχιστον, όχι τόσο μουντός όπως οι σπηλιές στο Not A Hero. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, η αίσθηση της περιπέτειας αυτής διαφέρει αισθητά, με τον παίκτη να ελέγχει τις γροθιές του πρωταγωνιστή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Για να σπάει λίγο ο ρυθμός δημιουργείται λίγος χώρος για stealth, αλλά μην περιμένετε θαύματα. Όλα υποτίθεται ότι συμβαίνουν λίγο μετά τα γεγονότα του Not A Hero. Πάντως το ένα DLC δεν απαιτεί το άλλο, αφού η κατανόηση των καταστάσεων δεν φαίνεται να είναι και τόσο προτεραιότητα σε όλο το DLC του παιχνιδιού.Πάντως μην περιμένετε να παίξετε ως Zoe. Δεν πρόκειται. Είναι από τα περίεργα της όλης ιδέας. Μπορεί το Not A Hero να είναι λίγο πιο μεστό ως DLC, μπορεί το End Of Zoe να μην είναι κάποιο μικρό θαύμα από μόνο του, είναι όμως τόσο διαφορετικό και σημαντικά πιο «κουφό» από αυτό που περιμένει κανείς ακόμη για τα δεδομένα της συγκεκριμένης σειράς που δεν μπορεί παρά να μένει τελικά στη σκέψη μετά το τέλος του. Και εδώ πάντως δεν έχουμε ουσιώδεις εξελίξεις στην ευρύτερη ιστορία, οπότε τα σημαντικότερα ερωτηματικά που αφήνει το βασικό παιχνίδι, απλά διαιωνίζονται.

Δεκάρα δεν δίνει ο Joe. 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
 • Ποιος έβαλε το Punch Out! στο Resident Evil VII;
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
 • Ποιος έβαλε το Punch Out! στο Resident Evil VII;
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!