Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rabbids: Party of Legends Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Chengdu

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το Rabbids: Party of Legends είναι πιθανώς ένας τίτλος που θα αναζητήσετε σε κάποιο sale, ναι η γοητεία του φθίνει σχετικά γρήγορα, αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικός τίτλος.

Ας εξομολογηθούμε την αμαρτία. Τα Rabbids έχουν μπει στην καρδιά μας για πάντα, από εκείνη την υπέροχη μέρα του 2006 όπου σε ένα από τα launch games του Wii, το Rayman Raving Rabbids παίζαμε σφυροβολία εκτοξεύοντας στο υπερπέραν μια αγελάδα. Μιλάμε για κάτι που είναι άνετα μες στο top-50 των προσωπικών gaming στιγμών μας. Πάει στην άκρη η αμαρτία. Βάσει της αμαρτίας, τα Rabbids ως party game μας είχαν λείψει. Σε τελικά ανάλυση, να έχει να εμφανιστεί από το 2014 (που τότε ήταν και με KInect και κάμερες) η σειρά που μαζί με το Mario Party παίζει να είναι οι καλύτερες, το διάστημα και μεγάλο είναι και αρκετά παράξενο, μιας και το κενό το έχουν καλύψει αρκετές γνωστές και άγνωστες, στην καλύτερη, μετριότητες.




Τα Rabbids γύρισαν λοιπόν. Και το καλό νέο είναι ότι είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα. Τώρα το γεγονός ότι παίζει αυτό να είναι και το κακό νέο, είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος που θα δούμε παρακάτω. Εντάξει, η αμαρτία της πρώτης παραγράφου, δεν ξεπερνιέται σε ποιότητα και παίζει αυτό να μην γίνει και ποτέ. Είναι όμως άκρως τιμητικό για το Party of Legends, να πούμε ότι τη δεύτερη θέση την κερδίζει άνετα. Έχουμε λοιπό άλλη μια συλλογή από νέα minigames που είναι σχεδιασμένα για να παίζονται με τους φίλους και την οικογένεια σας, που, για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους κονσόλα Nintendo για να παίξουν Mario Party, μάλλον είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο είδος αυτή τη στιγμή. Βέβαια σε ό,τι έχει να κάνει με ένα είδος, με περιορισμένες απαιτήσεις.



Τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κανείς από ένα τέτοιο παιχνίδι; Να έχει πλάκα, σχετική ποικιλία, να απασχολεί πιθανώς παιδιά εύκολα και την οικογένεια και την παρέα γενικώς. Ε το Rabbids: Party of Legends τα έχει όλα αυτά, αλλά συνοδεύεται και από ένα συμπαθές, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά ούτε και αχρείαστο story mode όπου είστε αντίπαλοι με 3 χαρακτήρες που ελέγχει το AI και φυσικά δυνατότητες προσαρμογής. Ναι λοιπόν μπορείτε να παίξετε και μόνοι σας. Βέβαια η απογείωση, είναι το παιχνίδι με άλλους, ε και γίνεται χαμός. Πραγματικά με τέσσερα χειριστήρια, αλλά και με 2 και με 3, θα περάσετε μερικές απίστευτα διασκεδαστικές στιγμές, κάτι που λείπει από το gaming του σήμερα. Το Party of Legends διαθέτει περίπου 60 minigames. Ναι, κάποια μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά το μείγμα είναι ικανοποιητικός. Υπάρχουν μουσικά rhythm games, απόπειρες ζωγραφικής, κάτι σαν racing, παιχνίδια ισορροπίας, «αθλητικά» και διάφορα όλα, φυσικά με μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους την ύπαρξη των παρανοημένων λαγών.



Πολύ σημαντικό φυσικά είναι ότι ο χειρισμός είναι εύκολος αλλά και τα tutorial πριν από κάθε παιχνίδι, απλά και περιεκτικά χωρίς ούτε να χάνεστε, ούτε να βαριέστε να διαβάσετε 5-6 οθόνες. Φυσικά μην περιμένετε κάτι περίπλοκο, σε γενικές γραμμές είναι απλά, με να είναι ένα κλικ πιο απαιτητικά, είτε λίγο δυσκολίας, είτε πρόσκαιρων αστοχιών στον χειρισμό. Τα γραφικά είναι όμορφα και χρωματικά πολύ χαρούμενα, ενώ η κάπως «Άπω Ανατολή» προσέγγιση ταιριάζει στη σειρά. Ο ήχος κυριαρχείται από τις επικές κραυγές των λαγών, αλλά και η μουσική του όσο ακούγεται ταιριάζει με την όλη ατμόσφαιρα. Στο δε Xbox Series X που δοκιμάσαμε, το παιχνίδι πετάει.



Από εκεί και πέρα, μικρή ένσταση για την αρχική τιμή του, ναι υπάρχει, όπως και για την απουσία online multiplayer, ίσως και για το ότι το 50-60 μπορεί να φανεί λίγο σε κάποιους, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Raving Rabbids του 2006 είχε 75. Το θέμα είναι τι αναζητά όμως κανείς. Αν ψάχνεστε για περισσότερο περιεχόμενο, πιθανώς να βρείτε και πιο περιεκτικά παιχνίδια. Όμως δύσκολα θα είναι το ίδιο διασκεδαστικά και με δικό τους χαρακτήρα.



Ναι, είναι πιθανώς ένας τίτλος που θα αναζητήσετε σε κάποιο sale, ναι η γοητεία του φθίνει σχετικά γρήγορα, αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικός τίτλος, με επιπλέον του προσόν την άνεση με την οποία μπορείτε να παίξετε με άλλους και κυρίως παιδία. Μπορεί να μην εκτοξεύετε αγελάδα, αλλά όλο και κάτι θα σας κάνει να γελάσετε. Και το ψάχνουμε το γέλιο και τη διασκέδαση. 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Είναι party games με Rabbids
  • Εύκολο, εθιστικό, κατάλληλο για παρέες κάθε ηλικίας
  • Συμπαθές single player story
  • Είπαμε ότι έχει Rabbids;
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Δεν διαθέτει online multiplayer
  • Σχετικά ψηλή αρχική τιμή
  • Δεν διαρκεί για πολύ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*