Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα δύο θα μοιραστούν τα studios της WB Games μετά την ενοποίηση της WarnerMedia με την Discovery

*
Η απόφαση της AT&T να μεταφέρει την WarnerMedia στην Discovery και να δημιουργήσουν από κοινού μια νέα εταιρεία φαίνεται πως έχει προκαλέσει χαμό και στα studios της WB Games. H νέα εταιρεία που θα σχηματιστεί αναφέρεται ως «ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά του streaming παγκοσμίως» και η διαδικασία δημιουργίας της αναμένεται να ολοκληρωθεί κοντά στα μέσα του 2022. H AT&T υπολογίζεται πως θα λάβει 43 δισ. δολάρια και οι μέτοχοί της θα έχουν το 71% της νέας εταιρείας. Αν και η WB Games δεν αναφέρθηκε στην διαδικασία πώλησης, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα studios της θα μοιραστούν στις δύο πλευρές, κάποια δηλαδή θα μείνουν στην AT&T και κάποια θα πάνε στη νέα εταιρεία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η WB Games αποτελείται από τις Rocksteady (Batman Arkham, Suicide Squad), NetherRealm (Mortal Kombat), Monolith (Middle-earth games Shadow of Mordor/War), TT Games (Lego games), Avalanche Software (Hogwarts Legacy), WB Games Montréal (Gotham Knights), WB Games Boston (Game of Thrones: Conquest), WB Games Los Angeles, WB Games San Francisco, WB Games San Diego και WB Games New York.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*