Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bethesda @ E3 2017: Βηθεσδά Ντιρέκτ και όλα ρεκτ

*
Και που λέτε, η Bethesda είπε να μαζέψει κόσμο σε τεράστια αίθουσα, να τον ποτίσει ώστε να ενθουσιάζεται με αναφορά στο Fallout Shelter και τελικά έδειξε ένα μεγάλο συνεχόμενο βίντεο με όλες τις ανακοινώσεις πριν εμφανιστεί, μετά από μικρή διακοπή για να χωρέσει πρόλογος από τον Pete Hines, ένα video ακόμη για την ανακοίνωση του Wolfenstein II: The New Colossus.

Δεν λέμε, ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζει συχνά πυκνά η Bethesda, αλλά όσο πετυχαίνει τόσο παχαίνει και το δούλεμα που ρίχνει δεξιά κι αριστερά πλέον. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Στα καθέκαστα λοιπόν.


Συμπληρώματα και επεκτάσεις

Quake Champions

Η Bethesda προσθέτει τον BJ Blazkowicz στο Quake Champions, η closed beta του οποίου θα είναι μονίμως διαθέσιμη από εδώ και πέρα. Πέρα από τον επιπλέον χαρακτήρα, προστίθενται τρεις νέοι χάρτες και το Tri-Bolt. Η μοναδική επιπλέον εξέλιξη ήταν η ανακοίνωση των Quake World Championships που θα λάβουν χώρα στην ερχόμενη έκθεση QuakeCon με το σχετικό χρηματικό έπαθλο να ορίζεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.



The Elder Scrolls Online

Το μενού είχε δύο επιπλέον DLC, ονόματι Horns Of The Reach και Clockwork City. Βέβαια η Bethesda δεν έκανε τον κόπο να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, μας θύμισε όμως ότι τελευταία εμφανίστηκε το The Elder Scrolls Online: Morrowind σε PC, Mac, PS4 και Xbox One.



The Elder Scrolls Legends

Γεύση από Skyrim παίρνει και το The Elder Scrolls Legends, με την επέκταση Heroes Of Skyrim να έρχεται στις 29 Ιουνίου. Επιπλέον, μέσα στο έτος αναμένεται η διάθεση εκδόσεων για iPhone και Android smartphones. Μέχρι τώρα διατίθεται σε iPad, Android tablets και υπολογιστές μέσω Steam, αλλά είναι κοντά η ώρα για ακόμη μικρότερες οθόνες.



Creation Club

Το Creation Club είναι ουσιαστικά marketplace για mods που προορίζονται για το Fallout 4 και το Skyrim, το οποίο marketplace θα λειτουργεί σε PC, PS4 και Xbox One. Επίσημα mods και mods από επιλεγμένους δημιουργούς τις κοινότητας θα αγοράζονται με credits. Τα mods αυτά θα υποστηρίζονται κανονικά από το παιχνίδι, άρα δεν θα δημιουργούν θέματα συμβατότητας, προβλήματα με achievement ή οτιδήποτε άλλο.

Η λειτουργία του Creation Club θα ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού.

Και τώρα ώρα για κάτι (περίπου) νέο

The Elder Scrolls V: Skyrims α λα Switch

Το παιχνίδι που έδειχνε από νωρίς η Nintendo αλλά η Bethesda έκανε πως δεν είναι έτοιμη να παραδεχθεί ότι έρχεται είναι η έκδοση του Skyrim για το Nintendo Switch.

Η έκδοση αυτή λοιπόν θα υποστηρίζει motion controls, οπότε με δύο Joy-Con ένα μπορεί να χειρίζεται την ασπίδα, άλλο το σπαθί κ.ο.κ. Θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα μέχρι τώρα expansions (Dawnguard, Heathfire, Dragonborn) ενώ, με τη βοήθεια amiibo θα ενσωματώνει αντικείμενα από τη σειρά The Legend Of Zelda. Με amiibo του Link θα αποκτά πρόσβαση ο παίκτης σε Master Sword, Hylian Shield και Champsion’s Tunic.

Όλα αυτά φαίνονται και στο επίσημο trailer.



Dishonored: Death Of The Outsider

Δεν είναι νέο Dishonored, δεν είναι και απλό DLC, αλλά standalone expansion που εντάσσεται στο Dishonored 2. Κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου και βάζει τον παίκτη στη θέση της Billie Lurk, η οποία “τακιμιάζει” με τον Daud για να ξεφορτωθούν παρέα τον The Outsider



Vive la VR

Δεν θα πούμε ψέματα. Όταν ο Pete Hines προλόγισε τους δύο τίτλους VR της παρουσίασης “θυμίζοντάς” μας ότι η Bethesda βρισκόταν εξ αρχής στο προσκήνιο του VR, αναρωτηθήκαμε μήπως χάσαμε κάτι, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί οι δύο τίτλοι είναι και οι πρώτοι τίτλοι VR της εταιρείας. Υποψιαζόμαστε ότι οι δηλώσεις αυτές είναι περισσότερο απόρροια της δικαστικής διαμάχης με τον John Carmack. Όπως και να ‘χει, και οι δύο ακόλουθοι τίτλοι ανακοινώθηκαν για HTC Vive. Φανταζόμαστε ότι η προσπέραση του Oculus Rift οφείλεται, ξανά, στη διαμάχη με την Oculus και τον Carmack. Κάθε όπερα χρειάζεται σαπούνι άλλωστε.

DOOM VFR

Ναι. Συνέβη κι αυτό. Και ναι, το F σημαίνει αυτό που φαντάζεστε. Μπορεί το DOOM σε VR να φαντάζει όνειρο και δεν θα διαφωνήσουμε, χωρά όμως να είναι και κάπως απατηλό. Η κίνηση στο χώρο δεν είναι ελεύθερη, γίνεται με τηλεμεταφορά. Επομένως το DOOM VFR δεν μπορεί να θεωρηθεί ως άλλος ένας τρόπος να παιχτεί ο γνωστός τίτλος. Η θυσία στην ελευθερία κίνησης είναι κατανοητή βέβαια. Από την άλλη, ο πιθανός εμετός δεν θα ήταν ξένο σώμα στον κόσμο του DOOM. Απλά λέμε.



Fallout 4 VR

Το Fallout 4 VR είναι ουσιαστικά το Fallout VR που έδειξε πέρυσι η Bethesda, αυτήν τη φορά όμως με συγκεκριμένη μορφή και σχεδόν σε ετοιμότητα. Εδώ, σε αντίθεση με το DOOM, η κίνηση παραμένει ελεύθερη, ενώ τα χειριστήρια του Vive είναι ό,τι πρέπει για τον editor, όπως φαίνεται και στο σχετικό trailer.



Οι σοβαρές υποθέσεις

The Evil Within 2

Ο Sebastian Castellanos επιστρέφει και πασχίζει πια να σώσει την κόρη του, για αυτό και αναγκάζεται να μπει σε έναν τρομακτικό κόσμο που επιτίθεται στην ήδη κατακρημνισμένη του ψυχολογία. Οι διαρροές απλά επιβεβαιώθηκαν λοιπόν και ο τίτλος έρχεται τον Οκτώβριο, Παρασκευή και 13. Δεδομένου ότι ο Mikami έχει ακόμη τη δική του συνταγή για action horror, το The Evil Within 2 θα έχει σίγουρα χαρακτήρα.



Wolfenstein II: The New Colossus

Πώς είναι το The Man In The High Castle; Καμία σχέση. Επιστρέφουμε στην εναλλακτική εκδοχή της δεκαετίας του 1960, με τον Blazkowicz να συνειδητοποιεί ότι ο προηγούμενος χαμός που δημιούργησε δεν οδήγησε και κάπου. Οπότε προσπαθεί να απελευθερώσει τις ΗΠΑ, μαθαίνει να παίζει με laser, γίνεται θύμα trolling με χειροβομβίδα και γνωρίζει το μοναδικό cyborg που δέχεται ακούσια επίθεση από το μπισκότο που κρατά στο χέρι του. Α, ναι. Περιμένει και δίδυμα.

Θα τα περιμένετε κι εσείς στις 27 Οκτωβρίου.



Κακή εντύπωση, καλό περιεχόμενο

Η Bethesda δεν είναι φυσικά η εταιρεία που θα πλημμυρίσει ξαφνικά με νέους τίτλους την αγορά. Με λίγο περιεχόμενο εδώ κι εκεί, μια εξόρμηση σε VR, κάποια expansions φροντίζει να κρατά ακμαίους τίτλους και franchises. Οι πραγματικές εξελίξεις είναι φυσικά οι δύο τελευταίο τίτλοι που αναφέραμε.

Αυτό που μας αρέσει πάντως στην Bethesda είναι πως όσα έδειξε κυκλοφορούν φέτος. Με τους πάντες να δείχνουν ό,τι υπάρχει πρόχειρο αρκεί να είναι εντυπωσιακό και ας βγει το κάποτε, και μόνο η συγκεκριμένη σταθερή στάση της Bethesda κάνει την εταιρεία να φαίνεται πιο προσγειωμένη. Που λέει ο λόγος. Διότι το τυπικό Nintendo Direct θεωρείται εκπομπή λόγου μπροστά στη σημερινή παρουσίαση της Bethesda. Άλλος πόνος αυτό βέβαια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Βγαινει ο τυπος και λεει θα σας δειξουμε την καλυτερη παρουσιαση στην Ε3.....Μεγαλες δηλωσεις. Ξεκιναει να παιζει ενα βιντεο α λα Nintendo Direct. Απο αυτα που δεν εχει καν νοημα να εισαι στην Ε3.

      Μετα απο κανα μονοωρο συνοθυλευμα απο cgi trailers παιχνιδιων που ολοι ηξεραν οτι θα συνεχισει να αρμεγει η Bethesda, ειχε πεσει πολυς υπνος. Σε αυτο βοηθησε και το χιλιοπαιγμενο πλεον retro 50's theme που κοτσαρουν σε οτιδηποτε κανουν πλεον. Απο το Fallout μεχρι το Wolfenstein μεχρι το Dishonored μεχρι τα βιντεακια ενδιαμεσα απο τα trailers. Το εχουνε κουρασει παααρα πολυ με αυτο το πραγμα.

      Σοβαρη ελλειψη εμπνευσης. Ειδικα απο στουντιο που σε καποια φαση στο τελος διαφημισε ναρκωτικα;;;;;

      Εντωμεταξυ εχουν υποβαθμισει παρα πολυ τα franchise τους. Elder Scrolls Online, Fallout, Quake. Ολα πλεον δευτεροκλασατα.

      Η Bethesda δεν δικαιουται press conference στην E3.Θα μου κανει εντυπωση αν εχει και του χρονου.

      Και μετα μερικοι κραζουν την Ubisoft..

*