Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BlizzCon 2017: Το venue

*
Τα αφιερώματα για τη BlizzCon 2017 συνεχίζονται και όσο ετοιμάζονται τα κείμενα για τα παιχνίδια που είδαμε και τις συνεντεύξεις που πήραμε, είπαμε να…ξεφορτώσουμε τη φωτογραφική μας μηχανή από το υλικό που έχουμε μαζέψει και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να πάρετε μια γερή γεύση από τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της εκδήλωσης. Μετά το οφθαλμόλουτρο από τους cosplayers λοιπόν, ορίστε μερικές φωτογραφίες από τη BlizzCon 2017.

















































Mε έκταση μεγαλύτερη από 120 τετραγωνικά μέτρα, το Battle for Lordaeron diorama κέρδισε βραβείο Guinness ως το μεγαλύτερο diorama με θεματική από video games. Βασισμένο στο Battle for Lordaeron που είδαμε στο opening cinematic του World of Warcraft: Battle for Azeroth, αποτελείται από παραπάνω από 10000 μοναδικές φιγούρες, όλες τους μικρογραφίες από τους χαρακτήρες παικτών που παρευρέθηκαν στη BlizzCon 2017.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*