Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Εντυπώσεις από games (και Cyberpunk 2077)

*
Ο Παύλος Παπαπαύλου μας μιλάει για τα games που είδε τη τελευταία μέρα των ραντεβου στην E3 2019. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εντυπώσεις του για παιχνίδια όπως το νέο Luigi's Mansion, το Dying Light 2, το Desperados 3, το Watch Dogs Legion και φυσικά το Cyberpunk 2077. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαβάσετε και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη αλλά και αναλυτικότερες εντυπώσεις από αυτά τα παιχνίδια. Με αυτό το βίντεο ολοκληρώνεται η σειρά ανταποκρίσεων από το Los Angeles με τον Παύλο να επιστρέφει για να αρχίσει να γράφει πλέον τις εντυπώσεις του!

Μην ξεχνάτε, οτι όπως κάθε χρόνο, η δημοσιογραφική ομάδα του Enternity καλύπτει από κοντά όλες τις εξελίξεις στη μεγάλη γιορτή του gaming. Κάνοντας απλά κλικ εδώ έχετε διαθεσιμη ολη την ειδησεογραφία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*