Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming Istanbul 2018: Το event

*


Η Τουρκία δεν έχει μακρά παράδοση στο χώρο των εκδηλώσεων για videogames και φαίνεται πως μπαίνει σιγά-σιγά σε μια διαδικασία να μπει στο χάρτη με το Gaming Istanbul. Ο λόγος για τη μεγαλύτερη έκθεση B2B και B2C στην αγορά της Ευρασίας που έγινε φέτος για τρίτη φορά και φιλοξενήθηκε στους χώρους του Istanbul Congress Center. Εκεί, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από την 1η έως και τις 4 Φεβρουαρίου τις τελευταίες κυκλοφορίες μεγάλων εταιρειών του χώρου, όπως η Microsoft, η Sony, η EA και η Ubisoft, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά σε διάφορους τίτλους.




Ακόμη, πάνω από 30 indie developers από χώρες όπως Ιραν, Κίνα, Γαλλία και Ταϊβάν επέλεξαν να προβάλλουν τη δουλειά τους σε πιο απλοϊκής μορφής booths, αφού για πρώτη φορά ο χώρος που δόθηκε στην έκθεση ήταν μεγαλύτερος. Την εκδήλωση υποστήριξαν σθεναρά και αρκετές μεγάλες εταιρείες που δεν εμπλέκονται στο χώρο των videogames, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την μεγάλη προσέλευση του κοινού για να προβάλλουν τα προϊόντα τους.



Από το Gaming Istanbul 2018 δεν έλειψαν και οι cosplayers, οι οποίοι ασχέτως της ώρας που διοργανωνόταν κάποιος διαγωνισμός γέμιζαν τον εκθεσιακό χώρο και τους διαδρόμους με την παρουσία τους, βγάζοντας φωτογραφία με όποιον το επιθυμούσε. Οι διοργανωτές ανέμεναν για τη φετινή έκθεση ανάπτυξη σε επίπεδο αριθμού επισκεπτών που φτάνει το 35% και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες αν το πέτυχαν.



Το event δείχνει σαφώς στα μάτια κάποιου…μπαρουτοκαπνισμένου σε events πως βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, ωστόσο είναι εμφανές ότι υπάρχουν οι βάσεις για κάτι καλό. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πόσο θα το στηρίξουν οι εταιρείες της αγοράς στο άμεσο μέλλον για να γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Η αγορά της Τουρκίας είναι έτσι κι αλλιώς γιγαντιαία. Το ζήτημα είναι αν «σηκώνει» περαιτέρω επενδύσεις αυτής της μορφής από τη βιομηχανία. Μέχρι να δούμε τα επόμενα βήματα της έκθεσης, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video για να δείτε πως ζήσαμε τη φετινή διοργάνωση, την οποία και επισκεφθήκαμε με την υποστήριξη της TP-Link.

Gaming Istanbul 2018: Το ρεπορτάζ

Δείτε το ρεπορτάζ μας από την Gaming Istanbul 2018, στην οποία ταξιδέψαμε με την υποστήριξη της TP-Link. Πως ήταν τα booths του PlayStation, του Xbox, της EA - Electronic Arts, της Ubisoft και των υπολοίπων εταιρειών;

Posted by EnternityGR on Wednesday, 7 February 2018
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*