Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming κυκλοφορίες, Ιούλιος 2017

*
Ο Ιούλιος είναι -όπως είναι λογικό- ένας μήνας ιδιαίτερα "χαλαρός" για την αγορά των videogames, καθώς οι εταιρείες προσπαθούν να ηρεμήσουν μετά τις ανακοινώσεις που έκαναν στην έκθεση Ε3 2017. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, πέραν της κυκλοφορίας του Nintendo 2DS XL και των δύο games που το συνοδεύουν, αλλά και το Final Fantasy XII: The Zodiac Age, οι υπόλοιπες κυκλοφορίες είναι μικρότερης σημασίας. Άρα, χαλαρώστε, μελετήστε και βρείτε κενά στη συλλογή σας που θέλετε να συμπληρώσετε!





11 Ιουλίου
Final Fantasy XII: The Zodiac Age (PS4)
Minecraft: Story Mode - Season 2 (PC, PS4, Xbox One, iOS, Android)

12 Ιουλίου
The End is Nigh (PC)

14 Ιουλίου
DeadCore (PS4, Xbox One)

21 Ιουλίου
Splatoon 2 (Nintendo Switch)

25 Ιουλίου
Aven Colony (PC, PS4, Xbox One)
Fortnite (PS4, Xbox One)

28 Ιουλίου
Hey! Pikmin (Nintendo 3DS)
Miitopia (Nintendo 3DS)
Shadow Tactics - Blades of the Shogun (PS4, Xbox One)

31 Ιουλίου
The Long Dark (PS4) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Final Fantasy XII: The Zodiac Age φαίνεται πολύ ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον game, αφού και το αρχικό game στο PS2 ή τουλάχιστον στην εποχή του PS2 ήταν από τα καλύτερα rpg games που κυκλοφόρησαν την εποχή εκείνη.

    • auron12
    • Το ff12 ήταν κατ εμέ από τα χειρότερα ff που εχουν βγει ποτέ,και ήταν η πλήρη απογοήτευση μετα το 11 που ήταν online only.Η ιστορία ήταν απούσα καθώς και όλοι οι χαρακτήρες ήταν στην καλύτερη αδιάφοροι .Για να μάθουν και οι νεότεροι το καλύτερο ff που κυκλοφόρησε στο ps2 ήταν ασφαλώς το 10.Το οποίο ήταν και το τελευταίο μεγάλο ff που κυκλοφόρησε η τότε squaresoft.

*