Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Πρώτες φωτογραφίες της κονσόλας και gameplay videos

*
Η Sony διοργάνωσε ένα ειδικό event για το PS5 στην Ιαπωνία και το υλικό που δημοσιεύτηκε μαρτυρά μια αθόρυβη κονσόλα, ενώ αποκαλύπτει το μέγεθός της και τα πρώτα gameplay videos. Τα περισσότερα Μέσα και οι YouTubers που προσκλήθηκαν είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το σύστημα, αλλά και να παίξουν μερικά από τα games του, όπως το Astro’s Playroom και το Godfall. Το 4gamer δημοσίευσε και κάποιες κοντινές εικόνες της κονσόλας σε οριζόντια και κάθετη διάταξη που δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακές.





Μάλιστα, σε μία από αυτές φαίνεται και ένα μυστηριώδες μεταλλικό τμήμα στο επάνω δεξιά μέρος που ίσως μαρτυρά το τμήμα που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου με SSD drives.



Πολλοί από τους YouTubers εστίασαν στην ίδια την κονσόλα, που είναι όντως αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις.





Ενδιαφέρον έχουν και οι φωτογραφίες του DualSense controller που αποκαλύπτουν και τις διάφορες ενδείξεις μέσω φωτισμού που θα βλέπουν οι παίκτες. Πάνω από το ηχείο υπάρχει μια συστοιχία 4 LEDs που μαρτυρούν τον αριθμό του παίκτη που είναι συνδεδεμένος στο PS5.



Δείτε μερικά από τα gameplay videos στη συνέχεια του άρθρου.







































 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*