Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rainbow Six: Siege - Operation Crimson Heist Revisit

*
Τι νέο φέρνει το Rainbow Six: Siege - Operation Crimson Heist στο game της Ubisoft;

Η επιτυχία του Rainbow Six: Siege είναι πλέον δεδομένη στην ευρεία κοινότητα των gamers. Λίγο καιρό πριν, ο τίτλος μεταφέρθηκε επιτυχώς στις κονσόλες νέας γενιάς, όντας και μία από τις πρώτες κυκλοφορίες που υποστηρίζουν 120FPS. Εξυπακούεται βέβαια πως η Ubisoft δεν θα έμενε εκεί, αφού τα πλάνα της για την έκτη χρονιά περιλαμβάνουν τόσο προσθήκη νέων agents μα και ανανέωση χαρτών και μηχανισμών.


Το Operation Crimson Heist, όπως ονομάζεται η πρώτη σεζόν για το 2021, προσθέτει τον Flores στη λίστα με τους διαθέσιμους attackers. Ο Flores κατάγεται από την Αργεντινή και αναμένεται να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους attackers λόγω της χρήσης του RCE-Ratero drone. Το συγκεκριμένο drone έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μια ελεγχόμενη έκρηξη, κατόπιν εντολής από τον χειριστή του. Οι εκρήξεις που προκαλεί είναι ικανές να καταστρέψουν ενισχυμένα hatches, αλλά λειτουργεί μόνο για τοίχους που δεν έχουν ενισχυθεί. Κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης περίπου τριών δευτερολέπτων, το drone γίνεται αλεξίσφαιρο, οπότε η μόνη διέξοδος των αντίπαλων defenders από ένα στρατηγικά σωστά τοποθετημένο RCE-Ratero drone έτοιμο να εκραγεί, είναι η αποφυγή. Από την άλλη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης το συγκεκριμένο drone μπορεί και να καταστραφεί από την αντίπαλη ομάδα αλλά και να σταματηθεί με τη χρήση του jammer.



Για όσο διήρκεσε η δοκιμή μας, κατορθώσαμε να σπείρουμε αρκετό πανικό, αφού και μόνο κατά το άκουσμα της αντίστροφης μέτρησης, η αντίπαλη ομάδα έμοιαζε σαφώς πανικόβλητη, ψάχνοντας κάλυψη. Φυσικά η χρήση του drone απαιτεί και την αντίστοιχη συνεννόηση, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που η έκρηξή του πέτυχε και παίκτες της δικής μας ομάδας.

Κάτι που δύναται να αλλάξει αρκετά τις ισορροπίες, είναι η σωστή χρήση του νέου sidearm, Gonne-6. Το συγκεκριμένο όπλο μπορεί να προσφέρει μόλις μια βολή, όμως αυτή είναι εκρηκτική και μπορεί να καταστρέψει αλεξίσφαιρα gadgets αλλά και επιφάνειες που δεν έχουν ενισχυθεί από τους αντιπάλους. Έτσι μπορεί να δημιουργήσει και πιθανώς νέα περάσματα σε στρατηγικά σημεία, ενώ φυσικά μπορεί να αποτελέσει και το απόλυτο last resort όπλο ενός παίκτη που απλά έχει το περιθώριο να κατορθώσει μια μόλις βολή προς κάποιον αντίπαλο

Φυσικά η νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να μην φέρει και την ανακαίνιση ενός χάρτη. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε το επίπεδο Border, με μικρές διαφορές στους εξωτερικούς χώρους μα και στη γενικότερη φιλοσοφία της διάταξης των δωματίων στη χάραξη του επιπέδου. Αντίθετα, μεγαλύτερες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό του εκάστοτε δωματίου, με διαφορετικά αντικείμενα για την κάλυψη των παικτών σε σχέση με το παρελθόν, διαφορετικά ανοίγματα σε πόρτες και παράθυρα για το στήσιμο ενεδρών και παγίδων. Οι αλλαγές στοχεύουν στο να δώσουν περισσότερη κινητικότητα στους παίκτες αλλά και διαφορετικές διαδρομές να ακολουθήσουν μεταξύ των δωματίων και, φυσικά, ακόμα περισσότερη ισορροπία. Κάτι που σίγουρα διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά, είναι η μείωση της έντασης του ήχου του ελικοπτέρου που πετάει πάνω από το επίπεδο, που βοήθησε στο να ακούσουμε καλύτερα υπό συνθήκες κάποιον αντίπαλο.



Καταλήγοντας, για ακόμα μια χρονιά η Ubisoft μένει πιστή στο ραντεβού της, στηρίζοντας μια από τις πιο επιτυχημένες κυκλοφορίες της των τελευταίων ετών με νέο περιεχόμενο. Η κυκλοφορία του τίτλου δε και στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S μπορεί μόνο καλό να κάνει στην ήδη αρκετή δημοφιλία του. Να περιμένετε πως το Enternity για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται εδώ να σας μεταφέρει τις εξελίξεις και προσθήκες του τίτλου. Το Operation Crimson Heist κυκλοφορεί σύντομα σε όλες τις πλατφόρμες που διατίθεται το Rainbow Six: Siege. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*