Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rainbow Six: Siege Revisit - Year 6 Season 2 (Operation North Star)

*
Όπως και τα προηγούμενα πέντε χρόνια, η ομάδα ανάπτυξης του Rainbow Six: Siege συνεχίζει να προσθέτει περιεχόμενο. Έτσι, περίπου τρεις μήνες μετά το Operation Crimson Heist έρχεται το νέο μεγάλο πακέτο επέκτασης, με τίτλο Operation Northstar.

Βασική προσθήκη αποτελεί η operator Thunderbird, αναμενόμενα στην πλευρά των defenders, αφού στην προηγούμενη σεζόν ο Flores έχει προστεθεί στην πλευρά των attackers. Η Thunderbird έχει τη δυνατότητα να heal-άρει την ομάδα των defenders μέσω  του gadget της, τον σταθμό Kona. Η συσκευή προσφέρει στον πιο πληγωμένο defender που θα την πλησιάσει τη δυνατότητα να αναπληρώσει την μπάρα υγείας του. Σε περίπτωση που όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ήδη γεμάτη μπάρα υγείας, η συσκευή θα επιτρέπει στον πρώτο που θα την πλησιάσει το λεγόμενο “overheal”, δηλαδή θα προσφέρει επιπλέον υγεία, για περιορισμένο όμως χρονικό διάστημα. Η Thunderbird έχει ελαφρύ armor και είναι γρήγορη ως operator, ενώ η δυνατότητα επιλογής μεταξύ αυτόματου όπλου ή καραμπίνας ως πρωτεύον οπλισμό την κάνει αρκετά ευέλικτη ώστε να μπορεί να αποτελέσει επιλογή για οποιονδήποτε, ασχέτως τρόπου παιχνιδιού. Αυτό που θέλει όμως παρακολούθηση από τους αμυνόμενους είναι το ίδιο το Kona Gadget, καθώς όταν είναι πλήρως φορτισμένο έχει τη δυνατότητα να μοιράσει πλήρη υγεία και σε κάποιον attacker. Με αυτόν τον τρόπο, η χρήση του προσθέτει και μια αρκετά τακτική προσέγγιση, μιας και δεν αποκλείεται οι defenders να το χρησιμοποιήσουν και ως “παγίδα” για κάποιον πληγωμένο attacker.




Όπως κάθε φορά έτσι και στο Operation Northstar, έχουμε αρκετά gameplay tweaks που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις ισορροπίες του gameplay. Η πρώτη και μεγαλύτερη αλλαγή σύμφωνα με τους developers είναι η βελτιωμένη συμπεριφορά των barrel attachments, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ευστοχία των παικτών. Προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του τίτλου και της μηχανής φυσικής, ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για τίτλο που κυκλοφόρησε αρχικά το 2015, οι developers πήραν την απόφαση να εξαφανίζουν από τον χάρτη τα σώματα των παικτών που έχουν “χαιρετήσει” το match. Έτσι οι παίκτες μετά την παρακολούθηση του replay, θα μεταβαίνουν στο support mode, με τη θέση του σώματος τους στον χάρτη να παίρνει ένας πομπός. Στα ίδια πλαίσια βελτιώσεων, το τοξικό αέριο του defender Smoke έχει ανασχεδιαστεί και απλώνεται στον χώρο πιο φυσικά και με λίγο διαφορετικό pattern.



Οι συσκευές της Melusi πλέον δεν θα είναι αλεξίσφαιρες όταν είναι ενεργές, ενώ έχουμε διαφοροποιήσεις και στα Black Mirrors της Mira. Αυτά θα μπορούν να σπάσουν πλέον καθιστώντας αδύνατο για τους παίκτες να δουν μέσα από αυτά.



Για το τέλος, αφήσαμε το rework του χάρτη Favela. Στο Operation Northstar βλέπουμε πυροτεχνήματα στον ουρανό, όμως αυτή αποτελεί και την λιγότερο σημαντική αλλαγή. Αντίθετα, οι περισσότεροι εξωτερικοί τοίχοι δεν μπορούν να καταστραφούν μετά τις αλλαγές, ενώ καταργήθηκε εντελώς η σκάλα στο ισόγειο. Οι δύο όροφοι των κτιρίων συνδεόνται με πολλούς περισσότερους τρόπους, δίνοντας έτσι μια εντελώς φρέσκια όψη, αν όχι τόσο στην αισθητική, σίγουρα στον τρόπο παιχνιδιού και των δύο ομάδων στις ανανεωμένες Φαβέλες.



Από τις 25 Μαΐου, οι κάτοχοι του Rainbow Six: Siege μπορούν να δοκιμάσουν τις αλλαγές μέσω του test server, ενώ το Operation Northstar θα γίνει διαθέσιμο για όλους στις 13 Ιουνίου 2021. Η operator Thunderbird θα ξεκλειδωθεί την ίδια ημερομηνία για τους κατόχους του φετινού Battle Pass, ενώ θα μπορεί να αποκτηθεί από όλους τους παίκτες με τη χρήση Renown Points ή R6 Credits, τρεις εβδομάδες αργότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*