Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rainbow Six: Siege Revisit - Year 6 Season 3 (Crystal Guard)

*
Αξίζει να ασχοληθείτε η Year 6 Season 3 του Rainbow Six: Siege; Εξηγούμε…

Η υποστήριξη του Rainbow Six: Siege συνεχίζεται από τη πλευρά της Ubisoft, αφού εδώ και λίγο καιρό διατίθεται το Crystal Guard, η τρίτη σεζόν δηλαδή του έκτου έτους του πετυχημένου τίτλου. Όπως και στις προηγούμενες, η προσθήκη Operator θεωρείται δεδομένη, ενώ ακόμα περισσότερες αλλαγές έγιναν στα πλαίσια της εξισορρόπησης του τίτλου.


Ας ξεκινήσουμε όμως με την προσθήκη του νέου Operator. Η Anja “Osa” Jankovic εξοπλίζεται με τη μοναδική, διαφανή μα κυρίως αλεξίσφαιρη ασπίδα που μπορεί είτε να τη χρησιμοποιεί για κάλυψη, είτε να την εξαπολύσει σε πατώματα ή παράθυρα και να δει με αυτον τον τρόπο εντός του δωματίου που την ενδιαφέρει. Επιπλέον, στο προεπιλεγμένο loadout φέρνει είτε το assault rifle 556xi, είτε το ημιαυτόματο όπλο PDW9, οπότε αποτελεί μια αρκετά ευέλικτη επιλογή, σχεδιασμένη να τη λειτουργήσει ακόμα και ένας σχετικά αρχάριος παίκτης.

Στο expansion Crystal Guard, έχουμε τρία map reworks. Στην τράπεζα έχουν αλλάξει οι τοποθεσίες των οχημάτων στη λεωφόρο, έτσι ώστε να αποτρέπονται οι παίκτες από το να βγουν εκτός των ορίων του επιπέδου. Έχει διορθωθεί ο εξωτερικός χώρος της πίσω αυλής, έτσι ώστε να μην υπάρχει οπτική επαφή με το spawn point των παικτών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον χώρο της ταράτσας. Εσωτερικές αλλαγές έχουν γίνει προκειμένου να διευκολυνθεί η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ομάδων, αλλά και επανατοποθέτηση διαφόρων καταπακτών έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα.

Στην Coastline, όλα πλέον τα ανοικτά παράθυρα μπορούν να δεχθούν barricade, ενώ η είσοδος του πρώτου ορόφου έχει αναδιαμορφωθεί προκειμένου οι παίκτες να μην μπορούν να τοποθετήσουν τον defuser στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.

Στον χάρτη Clubhouse, έχει μετακινηθεί το bomb site που βρισκόταν στο stock room και πλέον και οι δύο τοποθεσίες είναι στον χώρο του μπαρ του πρώτου ορόφου, η μία πίσω από το ίδιο το μπαρ και η άλλη πίσω από τη σκηνή. Για διευκόλυνση των ομάδων έχει προστεθεί ένας διάδρομος που ενώνει τις δύο τοποθεσίες που αναφερθήκαμε προηγουμένως, ενώ έχουμε και ένα νέο μονοπάτι που ενώνει τους εξωτερικούς χώρους του σκυλόσπιτου με τον χώρο του Graffiti.

Πέραν όμως από αυτά τα map reworks, έχουμε και μεγάλες αλλαγές συνολικά στον τρόπο παιχνιδιού. Η μπάρα του armor έχει μετατραπεί σε μπάρα hit points, με τους operators που έχουν μία, δύο ή τρεις μπάρες, να έχουν αντίστοιχα 100HP, 110HP και 125HP. Στα πλαίσια του balancing, το drone της Twitch έχει αντικατασταθεί με κανονικό κατά τη διάρκεια του Preparation Phase, με το κανονικό της Drone να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το Action Phase.

Το Crystal Guard αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες στη φετινή σεζόν, τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από την πλευρά των αλλαγών για θέματα balancing και μηχανισμών. Και οι αλλαγές τόσο στους χάρτες όσο και στο περιεχόμενο αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις. Με τη τέταρτη και τελευταία σεζόν να είναι ήδη καθοδόν, δεν θα ήταν εσφαλμένο να θεωρήσουμε πως το Rainbow Six: Siege μπαίνει αποφασισμένο να πάρει τα ηνία στον τομέα των e-sports και στη νέα γενιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
    • 18+ pegi 18+
      • 7.7 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (9)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/ FOLLOWERS 10 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*